16/17 Son 16 M:1 | Bayern Münih 5-1 Arsenal | MS | 15 Şubat | Tivibu Spor 2

Bu sahada bizi düşünüyorumda Bayerne karşı heralde her 10 dakkada bir gol yerdik temiz.

C4vHkGaWYAskvkZ.jpg

Atsanıza 5'i ulan

Robben hala efsane oynuyor.Ağlak filozof istemiyordu sakat diye.Sanki hazır kıta kargalara gideyim diye bekliyordu Robbende.:asd22:.Ahanda 5 geldi.

Zzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bayern fena dövdü

Cünüp Müller bile gol atti.

Vay haline Arsenal, vay haline Wenger.

Bu sahada bizi düşünüyorumda Bayerne karşı heralde her 10 dakkada bir gol yerdik temiz.

gerçekten de yeriz. türkiye ligi bizi çok yanıltıyor daha doğrusu tv de yorumculuk yapan ve bizi yönetenleri çok yanıltıyor. ligde iyisen kadro iyidir gibi abuk bir mantık var. oysa ben bu kalitesiz ligde 90 puan aşağısını başarıszlık olarak kotalıyorum.

Sayfayı yeniledikçe gol oluyor. :D Bayern farklı takım bir şey daha bu Wenger artık bıraksın Arsenal'i darmaduman oldular.

Arsenal taraftarı balondur. UEFA finali sonrası kapıya koyacaklardı bunu :D

Ulan Alonso nasıl bir adam vallahi enteresan. Her zaman en iyi pas opsiyonunu seçiyor herif, ben sahayı kuşbakışı görsem her seferinde bu adam gibi doğru yere pas atamam. Form düşmesini falan geçtim, bu seviyede en az 1 sene daha oynar bence. Herif zirvede bırakıyor resmen. Cech'i de neden kesmiş anlamadım. Ospina baya top çıkardı da pozisyon bilgisi gereken bütün topları aldı.

Arsenal daha ilk mactan elendi. Wenger artik birakmayi dusunmuyormu?

Geri
Üst Alt