16/17 Son 16 M:1 | Bayern Münih 5-1 Arsenal | MS | 15 Şubat | Tivibu Spor 2

ab06c644685ae9007e7c1d67dd68b4b7.png

Adama 15 sene vermisler o basarilardan sonra, daha ne yapsin Sir. Chips Baskan, domalsin mi bu fransiz irkcisinin önünde ?

şaka bir tarrafa da gerek tesis gerek finans gerek her türlü imkanların full artı full olduğu arsenal'in hala pr lig'de müzmin 4 veya 3.olması şl de ise müzmin çeyrek finalist olması artık benim gibi arsenal ile alakası olmayan bir bireyi bile sinir ediyor adem bro.

Oliver Kahn da dolayli olarak "Yeter be kardesim Wenger birak artik" dedi simdi.

ya bu arsenal acınacak durumda.. loserlığın kitabını yazdı herifler

Olayın taktikle filan alakası yok bence, Arsenal'li oyuncular maçı kafada kaybediyorlar, Bayern'den çekiniyorlar. Her sene geçiriyor Bayern bunlara. Bayern'in ilk golünün kale arkasından bir tekrarı vardı devre arasında oyuncuları işaretleyip gösterdi, Mesut orda seyirci gibi durmuş seyrediyor, Robben'in önündeki iki herif ne yapacağını bilemez halde filan. Yine de ikinci maç belli olmaz, Bayern'in bu sene ne yapacağı belli olmuyor.

Son düzenleme:
Mesut ayni bizim Selcuk gibiydi. Hayalet kardesler.

[video=youtube;NeM4c7lTeMY]https://www.youtube.com/watch?v=NeM4c7lTeMY&feature=youtu.be[/video]

Ulan Alonso nasıl bir adam vallahi enteresan. Her zaman en iyi pas opsiyonunu seçiyor herif, ben sahayı kuşbakışı görsem her seferinde bu adam gibi doğru yere pas atamam. Form düşmesini falan geçtim, bu seviyede en az 1 sene daha oynar bence. Herif zirvede bırakıyor resmen. Cech'i de neden kesmiş anlamadım. Ospina baya top çıkardı da pozisyon bilgisi gereken bütün topları aldı.

Halı saha da lakabım: " Arif Alonso ".
Ben sahayı kuşbakışı görmesem de, atarım.

Arsenal'in sorunu Wenger'den çok kulübün ne istediği. Manchester kulüpleri ve Chelsea gibi para harcamıyorlar, şampiyonluk hedeflerinden ziyade ilk 3-4 yetiyor gibi bir halleri var. BT Sport'ta maçtan sonra Gary Lineker, Rio Ferdinand, Ballack gibi isimlerin olduğu bi programda da konuştular, kulübün hedefleri belli değil, her sene ilk 3-4 içinde bitirip şampiyonlar ligine gitmeyi yeterli görüyor gibi bir halleri de var. Alexis Sanchez, Cech, Bellerin ve biraz da Mustafi'yle Mesut dışında çok iyi oyuncuları yok. Mesut da pek bişey yapmıyor orda durup seyrediyor misafir seyirci gibi. Alexis Sanchez belki ayrılıp Juventus veya Bayern gibi bir kulübe gidebilir bakalım. İstedikleri oyuncular da bunlar yerine Bayern, İspanya, Manchester kulüpleri veya Chelsea'yi filan tercih ediyor genelde, hatta Dembele'yi istemişlerdi Dortmund'a gitti.

20 senedir bir standart yakalamış adamı gönderip yarın birini getirmekle bir anda Arsenal'de oturmuş şeyler değiştiremezsin, ayrıca transfere de para harcamaları gerekir, kulübün sahipleri onu yapacak mı yapsa da diğerlerine bir anda rakip olabilecek mi o da belli değil. Yavaş yavaş değişmesi gerekebilir. Bu sıradan kadroyla iyi bile iş yapıyorlar belki, şu Arsenal kadrosunda Bellerin ve Sanchez dışında kaç oyuncu mesela Tottenham'da direk oynar diyebiliriz? Arsene Wenger'in de sonuna gelinmiştir mutlaka o ayrı.

Bayern maçında çok dağınık oynadılar, oyuncular zaten çok iyi diil bi de kafaca çok dağınıktı Arsenal. Mesela Thiago'nun attığı ilk golle ilgili bir klip:

Twitter

Son düzenleme:
Ya bu İngiliz takımları sadece kendi liglerindemi iyi oynuyor?
İkinci yarı orta, sahayı geçemedi Arsenal, Bayern adeta Mainz'e karşı oynamış gibi oynadı.
Bence İngiliz takımlarının oynadığı futbol maalesef realist bir futbol değil tamam izlerken göze hoş geliyor ama İspanyol ve alman takımları karşısında hiçbirşey yapamıyorlar

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bellerin bana gore ust duzey bir oyuncu degil, iyi oyuncu ama oyle super yetenek diyemiyorum henüz.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Geri
Üst Alt