16/17 Son 16 M:1 | PSG 4-0 Barcelona | MS | 14 Şubat | TRT 1

C4pxhGMW8AcqPt9.jpg

Şaka maka koca kafa Neymardan daha fazla katkı veriyor.Messide bitik.Oyuna girmesi lazım rakiticle koca kafanın.

Barcelona, ilk yarıda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut atabildi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ellerinde sanırım bir tek copa del rey kalacak bu sezon bu gidişle.

İribaş oyuna girmeli katılıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav yalandır o.

Ne 12-13'ü, Schalke o paraya satar mı böyle yeteneği.

bruma ayarinda bir adam , biz de brumayi o fiyata aldik

emre mor ikisinden de iyi , dortmund ne kadara aldi

draxler cok iyi ona katilirim ama bir donem schalke cok parlamiyordu , haliyle bu kadar talibi yoktu ..

mesela dembele diyorsunuz , dogru diyorsunuz , fiyatini aylar icinde katladi

belki 6-7 ye alabilirdin , simdi 20 olmustur

Topla oynama: %44 - %56
Pas yüzdesi: %87 - %91
Toplam şut: 9 - 2
İsabetli şut: 6 - 1

Sent from my iPad using Tapatalk

soyledigim 3 isimden sacma olan biri varsa di maria dir .. cunku evet kabul ediyorum onun fiyati dusmedi hic , madrid de captan dustugunde bir firsat olabilirdi ama hemen musterisi cikti

eger gittigi yer united olmasaydi yine duserdi ama oradan sekti deger kaybetmeden ... o ornegim sacma oldu , alamazdik ...

ama diger iki adam alinabilirdi dogru zamanlarda

dimarianın parlamaya başladığı dönem bizde arda vardı birde aynı seviye aynı dönem parlayan oyuncu.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Koca kafalı denyo yedeklerde yok rengolar.

Draxleri hicbir zaman 12-13e alamazdin hadi alman takimlari neyse belki alirdi ama turkiyede bir takimaasla birakmazlardi o paraya.

13u gectim 15milyon euroya verecegiz deseler kulup binasinda 3-5 km kuyruk olurdu adamlar kaliteyi, kimin ne seviyeye cikacagini cok iyi biliyor.

barca da takım içi dengeler bozulmuş. ileri üçlü sıfır savunma yapıyor. bütün parayı alan onlar, ortasaha ya para kalmamış heralde.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt