16/17 Son 16 M:2 | Barcelona 6-1 PSG | MS | 8 Mart | Tivibu Spor 2

Size güzel bir soru, PSG maça çıkmasa hükmen 3-0 mağlup olacaktı ve turu geçeecekti otomatik olarak. UEFA böyle birşeye izin verir miydi? Yoksa direk diskalifiye mi ederdi?

PSG'yi turnuvadan diskalifiye ederlerdi o durumda. Aksi mümkün değil yani.

Goooooooooool

TapaTalK

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

0d4594545295c09e42b929d09b97a4d8.jpg

Son goldeki pozisyon çok zor atamasa bitecek iş böyle şike yapılmaz. PSG gibi para sıçan takım şikeyi mi kabul edecek goller de çatır çatır gol.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Senin gibi 3-5TL atmıyorlar. Milyon dolar hatta milyar dolarlar dönüyor.

Hakikaten iyi ki izlemişim maçı inanılmaz bir şeydi haklısın. Bu maçı kaçırsaydım eğer kendimi asla affetmezdim.

O son saniye golündeki sevinç, stadın kükremesi, taraftarın kendinden geçmesi sonra bitiş düdüğü ile yine muazzam bir sevinç mucize çığlıkları falan. Biz Psg gibi bir takım karşısında şöyle bir geri dönüşe imza atabilsek Arena'yı geçtim ülke ne hale gelirdi acaba çok merak ediyorum :D

Bugün Barcelona taraftarı olmak vardı anasını satayım.

Barçayı hiç sevmem ama takdir edilesi bir maç çıkarttı adamlar ordan turu almak kolay bir iş değil. Bu yüzden Real'i desteklesem bile yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım.Adamlar destan yazdı.

-Tapatalk-

Çeyrek finale kalanlar

Barça,Dortmund,Bayern,Real

büyük ihtimal kalacaklar City,Juve,Atletico,Sevilla

zevkli maçlar izleyecek gibiyiz

Sonuc;
Su an bu mac ozetini youtubea koy , xhamsterdaki olasi son dakika adriana lima videosundan daha cok hit yapar

Çalışmam gerektiği için izleyemedim ve şu anda bilgisayarı parçalayasım geliyor.

Her ne kadar Canlı izlemek gibi olmasada bir çok arkadaş efsane yazmış o yüzden en azından gece yayınlanacak tekrarını kaydetip izlemek lazım.

Barcelonamızı tebrik ediyorum, bu takıma karşı hiç bir skor avantaj değil.

Ayrıca Serkan renktaşa da tebrikler ve eğer iddaa oynamadı ise gitsin kendini köprüden atsın

psg taraftarı 6 ay kendine gelemez herhalde
son maçta sampiyonlugu kaybetseler bu kadar koymaz

Geri
Üst Alt