16/17 Son 16 M:2 | Barcelona 6-1 PSG | MS | 8 Mart | Tivibu Spor 2

dün bayern bugün barca bizim bjkye benzer penaltiyi aldilar, bizim macta yasinin bacagina temas bile var.
yani daha garanti penalti ama gel görki vermediler, su dursun ve yönetiminden nekadar nefret etsemde 100 de 100 bjk sampiyon yapma derdindeler.

Son düzenleme:
Yalnız neymarın şu maçtaki performansına karşılık yılın en iyi futbolcusu ödülü verilse kimse şaşırmaz son 6 dakikada 2 gol 1 asist yaptı adam

Size güzel bir soru, PSG maça çıkmasa hükmen 3-0 mağlup olacaktı ve turu geçeecekti otomatik olarak. UEFA böyle birşeye izin verir miydi? Yoksa direk diskalifiye mi ederdi?
O duruma turu kaybediyor skor da 5-0 yazılırdı.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Emirates'in takımları için iyi bir hafta olmamış:

Arsenal (2-10 ŞL)
PSG (5-6 ŞL)
Benfica (1-4 ŞL)
Olimpiakos (0-2 Yunan Ligi)

emirates-havayollari.jpg

Paris in Başkanı kendi kanalı beinsport da tüm dünyaya kendini takımının rezil oluşunu izlettirdi.
Bunun acısını fena çıkarır gelecek yıla yıldız yağmuru olur psg.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Barca sempatizanlarını tebrik ederiz şahane bi döt etme olayı yaşandı bu gece.

Ayrıca
Serkan Şafak

İlahi gücünün sırrını sorabilirmiyim kaç haftadır parayı kırıyon hayırdır??

TapaTalK

Neymar'ın penaltısı tartışmasız penaltıdır. Luis Suarez'in pozisyonu ise tartışmalı bir pozisyon lakin Bayern, Real ve Barça'ya o penaltıyı çalarlar normaldir. Genç Halacılar üzgün tabi anlıyoruz ama çokta şey yapmamak lazım.

Çalışmam gerektiği için izleyemedim ve şu anda bilgisayarı parçalayasım geliyor.

Her ne kadar Canlı izlemek gibi olmasada bir çok arkadaş efsane yazmış o yüzden en azından gece yayınlanacak tekrarını kaydetip izlemek lazım.

Barcelonamızı tebrik ediyorum, bu takıma karşı hiç bir skor avantaj değil.

Ayrıca Serkan renktaşa da tebrikler ve eğer iddaa oynamadı ise gitsin kendini köprüden atsın

Nbr Kenan, göremiyoruz seni bu aralar forumda.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bence City salaklık yapıp Monaco'ya turu verir.

Bana kalsa keşke Monaco çıksın derim bu yıl müthiş futbol oynuyorlar 82 golle Avrupa'nın en golcü takımı

Mbappe,Bakayako,Lemar,Bernardo,Sidibe,Fabinho,Mendy gibi genç futbolcularla göze hoş gelen futbol oynuyorlar

Size güzel bir soru, PSG maça çıkmasa hükmen 3-0 mağlup olacaktı ve turu geçeecekti otomatik olarak. UEFA böyle birşeye izin verir miydi? Yoksa direk diskalifiye mi ederdi?

antu mu bura renkdaş??? :red:

85 de di maria 3-2 golünü nasıl kaçırmış vay anasını

Abov.

Şampiyonlar Ligi'nde 8tas gibi 8 yiyelim en fazla iki gün uyuyamam ama şöyle bir elenme sonrası en az 1 ay kabus götürdüm herhalde.

Kadroda Stoch olsa direk finale çıkabilirlermiş. Öyle bir kural varmış

Son postla konunun b*ku çıktığına göre artık uyuyabiliriz.

Geri
Üst Alt