GSCimbom
16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1
Alper Altun

16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1 Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
600
Okunma
31,8K
Sayfa
2/31
Beşiktaş41Olympiakos16 Mart
BJK'ya güvenimiz tam. Eleyecektir. Lige konsantre olmasının engellenmesi gerek. Çeyrek finalde dişli bir rakiple karşılaşıp elenir.

BJK'ya güvenimiz tam. Eleyecektir. Lige konsantre olmasının engellenmesi gerek. Çeyrek finalde dişli bir rakiple karşılaşıp elenir.

Manu
Lyon-Roma eşleşmesi galibi
Schalke-Gladbach eşleşmesi galibi

Başka dişli takım yok alayına güçleri yeter.Burada elensinler de rahat edelim.Ligde zaten hakem makem götürürler.

Tribun Dergi‏ @tribundergi
Beşiktaş'ta sakatlığı tekrarlayan Marcelo, Olympiakos maçı kadrosundan çıkartıldı.

fft226_mf8402014.Jpeg

Seba reis fişi çekecek.

Son yorumları gördükçe kargaların galibiyeti hayırsız olsun demem gerekiyor.
Nerede o 'isabetli' tahminler? Özlüyoruz!

C7DWIyaWsAAKSS7.jpg

Yunanistan'ın teknik direktörü Skibbe: ''Yeniden Türkiye'ye geldiğim için mutluyum. Bu akşam güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İlk maçta Beşiktaş daha iyi oynayıp avantaj kazandı. Şenol Güneş, Olympiakos'u iyi analiz etmiştir. Maça hazır şekilde çıkacaklardır. Ben Türkiye'yi ve insanlarını çok seviyorum. Elbette bir gün tekrar burada çalışmak isterim.''

C7DWIyaWsAAKSS7.jpg

Yunanistan'ın teknik direktörü Skibbe: ''Yeniden Türkiye'ye geldiğim için mutluyum. Bu akşam güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İlk maçta Beşiktaş daha iyi oynayıp avantaj kazandı. Şenol Güneş, Olympiakos'u iyi analiz etmiştir. Maça hazır şekilde çıkacaklardır. Ben Türkiye'yi ve insanlarını çok seviyorum. Elbette bir gün tekrar burada çalışmak isterim.''

3-4 seneye Tudor juveye gidince yolumuza reisle devam ederiz

Geri
Üst Alt