16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

club brugge darifesi please

BJK'ya güvenimiz tam. Eleyecektir. Lige konsantre olmasının engellenmesi gerek. Çeyrek finalde dişli bir rakiple karşılaşıp elenir.

BJK'ya güvenimiz tam. Eleyecektir. Lige konsantre olmasının engellenmesi gerek. Çeyrek finalde dişli bir rakiple karşılaşıp elenir.

Manu
Lyon-Roma eşleşmesi galibi
Schalke-Gladbach eşleşmesi galibi

Başka dişli takım yok alayına güçleri yeter.Burada elensinler de rahat edelim.Ligde zaten hakem makem götürürler.

yavşakların maçı varmıs arkadaslar,aboubakar ve q7nın sakadlanması dilegi ile

Tribun Dergi‏ @tribundergi
Beşiktaş'ta sakatlığı tekrarlayan Marcelo, Olympiakos maçı kadrosundan çıkartıldı.

Ms 1 banko

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

fft226_mf8402014.Jpeg

Seba reis fişi çekecek.

MS2 oynadim 6 oran dan. Bu salaklarin isi belli olmaz.

Eziklikleri tutabilir bu mac.

Serkan Şafak hala bir tahmin yapmamis gördügüm kadariyla. son güne kadar tüyo bekledi sanirim. artik yeter reiz yüklenmek icin bekliyoruz.

Kargaları güzel bir mağlubiyet beklediğini düşünüyorum. 1-3

Son yorumları gördükçe kargaların galibiyeti hayırsız olsun demem gerekiyor.
Nerede o 'isabetli' tahminler? Özlüyoruz!

C7DWIyaWsAAKSS7.jpg

Yunanistan'ın teknik direktörü Skibbe: ''Yeniden Türkiye'ye geldiğim için mutluyum. Bu akşam güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İlk maçta Beşiktaş daha iyi oynayıp avantaj kazandı. Şenol Güneş, Olympiakos'u iyi analiz etmiştir. Maça hazır şekilde çıkacaklardır. Ben Türkiye'yi ve insanlarını çok seviyorum. Elbette bir gün tekrar burada çalışmak isterim.''

1-1 biter uzatmalara gider.

C7DWIyaWsAAKSS7.jpg

Yunanistan'ın teknik direktörü Skibbe: ''Yeniden Türkiye'ye geldiğim için mutluyum. Bu akşam güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İlk maçta Beşiktaş daha iyi oynayıp avantaj kazandı. Şenol Güneş, Olympiakos'u iyi analiz etmiştir. Maça hazır şekilde çıkacaklardır. Ben Türkiye'yi ve insanlarını çok seviyorum. Elbette bir gün tekrar burada çalışmak isterim.''

3-4 seneye Tudor juveye gidince yolumuza reisle devam ederiz

Geri
Üst Alt