- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.879
- 5.338
Şu anda salonun ortasında ayakta alkışlıyorum
bunu gormemız gerek youtube yukle dıyecegım ama forumumuzda lınklerı goremıyoruz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anda salonun ortasında ayakta alkışlıyorum
Hyr olmadıŞimdi bu Bjk nin tarihlerindeki en büyük başarımı, daha önce bundan daha büyük bir başarısı oldu mu?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aba altından yönetime eleştiri seziyorum Recep kardeşimbunu gormemız gerek youtube yukle dıyecegım ama forumumuzda lınklerı goremıyoruz!
Şimdi bu Bjk nin tarihlerindeki en büyük başarımı, daha önce bundan daha büyük bir başarısı oldu mu?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaraylı bir insanın sevinmesi için bir sebep bulamıyorum açıkçası.
Türk futbolu = siyasetin oyuncağıFutbolla siyasi olayları karıştırmayın arkadaşlar
Bana gore final sanslari var. Kupayi alabileceklerini sanmam. Ancak eski loserlik lari yok artik.
Maça gitmedin mi sen?1755 te ciddi miktar bjk hissesinden mallandigima
gore sevinebilirim
BJK gibi bir camiayı winner yapmak cidden çok zor bir iş, taktir edilesi bir teknik direktör bence. Herkes başaramaz.Şenol fatih hocamızı yakalamak için kasıyo bakalım
TapaTalK
.Ben taktım beyler. Ben bu haftaki sonuçlara taktım. Puan farkını 5'e düşürürsek kalan maçlarda herşey mümkün.
Bjknin turu gececegi hususunda fikir muhalefetine dusmeyelim derim arkadaslar
Ben de tüm samimiyetimle söylüyorum iki şikecilerin canı cehenneme.Tüm samimiyetimle soruyorum; gercekten bu akşam Beşiktaş'ın galibiyetine sevinen yok mu Allah aşkına?
İkisini yarıştıranlar utansın dersem katılacağını düşünüyorum.İzmir Marşı>Mehter Marşı abi![]()