16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

İzmir marşı ve sirtaki hoş oldu

Tinercileri takdir ediyorum

Şimdi bu Bjk nin tarihlerindeki en büyük başarımı, daha önce bundan daha büyük bir başarısı oldu mu?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm samimiyetimle soruyorum; gercekten bu akşam Beşiktaş'ın galibiyetine sevinen yok mu Allah aşkına?

IMG_7982.webp

Ben taktım beyler. Ben bu haftaki sonuçlara taktım. Puan farkını 5'e düşürürsek kalan maçlarda herşey mümkün.

Şimdi bu Bjk nin tarihlerindeki en büyük başarımı, daha önce bundan daha büyük bir başarısı oldu mu?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. kez ceyrek final... 2. defa uefa tekide kupa galipleri kupasiydi yanilmiyorsam... Lucescu zamaninda da ceyrek yapmislardi

BJK mükemmel bir takım arkadaşlar bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni alıp Dünya Kupası'nda final oynarlar.

Bana gore final sanslari var. Kupayi alabileceklerini sanmam. Ancak eski loserlik lari yok artik.

hayır hala var bu kargaları ayakta tutan adam şenol güneş bunu 2yıldır söylüyorm adam 1macta cezalıydı sahadaki kargalar mallastılar ve puan kaybı oldu

o derece takıma hakim adam yoksa kendide biliyor üstseviye oyuncuları yok lakin cok iyi hazırlıyor takımını

rakip leşti ama 8jk gayet iyi oynadı tebrik etmek lazım ama sağlam bir lyon felan gelirse saplar o ayrı maça gelince tezahüratlar güzeldi sonlara doğru izmir marşı M.KEMAL'in askerleriyiz felan <3

Tüm samimiyetimle soruyorum; gercekten bu akşam Beşiktaş'ın galibiyetine sevinen yok mu Allah aşkına?
Ben de tüm samimiyetimle söylüyorum iki şikecilerin canı cehenneme.

Bizim maçlarımızda rakibi destekleme olayını bunlar çıkardı. Eskiden yoktu böyle birşey. Biz CL'yi veya tekrardan AL'yi kazanmadığımız müddetçe bir Türk takımının bu kupayı almasını istemem.

Ne derseniz deyin o kupa ayrıcalıktır. İçleri gidiyor yıllardır.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son düzenleme:
12/13 de uefada oynasak belki 2 . kez kupayı kaldırmıştık. Türk takımları için en mantklı yol uefa avrupa ligi. Cl de en fazla çeyrek yapıyosun ama uefada final sansın yüksek.

Geri
Üst Alt