16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Apoel bile Olympiakos'dan daha iyi takım yalnız, Yunan ekonomisinin gerilemesinden sonra futbolu da inanılmaz düşmüş.

Bu turu beşiktaş'ın çok rahat geçmesi gerekiyordu olympiakos da marin, da costa, cardozo gibi 2 nci lig oyuncuları kadrosunda bulunduruyor hatta beşiktaş'ın golleri 2 top kaybı sonrası geldi ayrıca kalecinin de katkılarını unutmamak lazım

Beşiktaş'a karşı iyi pas yapan takımlar çok rahat golü bulabiliyor çünkü ileri de abu, cenk, q7, talisca gibi adamlar geriye gelmiyor bi babel desteğe geliyor o da geldiği zaman o kanat hücum sayısı %90 düşüyor tabi bu adamlar geri gelmeyince 5-5/6-6 pozisyonlar veriyorlar iyi pas yapan rahat oynayan her takım beşiktaş'ı yenebilir biz ilk maçta 2-0 öne geçerken rahat futbol oynuyorduk ve pas trafiğiyle beşiktaş'ı yarıp geçmiştik Manu, Lyon, Roma, M.Gladbach, Ajax, Anderlect, Celta bu takımlar beşiktaş'ı fena yıpratacaktır çeyrek final de bi genk soru işareti kalıyor onu da çekerlerse zaten yapacak bir şey yok :D

Tutana niye tutuyorsun demem ama Türkiye'yi temsil ediyorlar diye X kulübü tutma fikrini doğru bulmuyorum. Türkiye'yi futbolda Türk milli takımı temsil ediyor gerisi fasa fiso bence.

Barcelona vs gibi ekstrem örnekler bunun dışında tabi.

iyi oldu. Biraz daha Avrupa ligini düşünsünler. Avrupa Ligi kupasını almadıkça, kimse ne çeyrek finali ne de yarı finali takar.

tebrik ediyorum gerçekten sevindim turu geçtiklerine... ülke olarak ihtiyacımız var böyle başarılara ve hatta dahasına... sirtakide koptum zaten :)...

83-85 arası oly gol atacak arkadaşlar.

Oly'yi zar zor eleyecek bir takımın bir üst tura geçmesini tavsiye etmem, rencide ederler. Umarım Beşiktaşlı bir yetkili okuyodur burayı da gerekli önlemi alır.
Her şey bu mesaj ile başladı dikkatinizi çekerim.

Mehmet Bey bunu yazdıktan kısa bir süre sonra tinerciler 10 kişiyle gol olup yağmaya başladı çok enteresan.

Bjk bugun 22.55 itibariyle kupanin bir kulbundan tutmustur.

Malum sahis yine agzini tutamamis

Şu kongreye gitde dursunu depikleyin yoksa 3.büyük olmaya doğru gidiyoruz kongre üyesi

TapaTalK

daha once onlarca kez ve saygimdan dolayi samimi sekilde ifade ettim . Isim yoksa her ay divan toplantisina da katilirim ,isim varsa gs secimine de baskanlik referandumuna da katilmam

24 ve 27 si arasi antalya ve eskisehirdeyim , eger jose carreras konseri icin bir gunlugune gelmezsem istanbula ,bu kongre icin hic gelmem

95% < oranla ibra edilecek diyerek gerekli bilgiyi de veriyorum , daha ne istiyorsunuz

hayatimi hangi onceliklerle yasayacagima da musade edin de ben karar vereyim

Geri
Üst Alt