Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 1.588
Maça gitmedin mi sen?
Şoktayım
TapaTalK
Bilet de vardi aslinda yine teklif geldi ama luxor da acil bir gorusmem cikti gidemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça gitmedin mi sen?
Şoktayım
TapaTalK
Kayseri yener karamolla
Kaçırdın bu güzelim atmosferiBilet de vardi aslinda yine teklif geldi ama luxor da acil bir gorusmem cikti gidemedim
Kaçırdın bu güzelim atmosferi
Maç sonu boğazda köfte ekmek yerdin
TapaTalK
tebrik ediyorum gerçekten sevindim turu geçtiklerine... ülke olarak ihtiyacımız var böyle başarılara ve hatta dahasına... sirtakide koptum zaten...
Her şey bu mesaj ile başladı dikkatinizi çekerim.83-85 arası oly gol atacak arkadaşlar.
Oly'yi zar zor eleyecek bir takımın bir üst tura geçmesini tavsiye etmem, rencide ederler. Umarım Beşiktaşlı bir yetkili okuyodur burayı da gerekli önlemi alır.
Hocam hangı takıma gıdeceksınız
yabancı oyuncu trasfer etmesi yasak olan herhangi bir takım olabilir...
Şu kongreye gitde dursunu depikleyin yoksa 3.büyük olmaya doğru gidiyoruz kongre üyesiFarketmez . Kizildenizde sonra nil kiyisinda bir havuzda en sonda da akdenizde GS ve turkiye atkilarimla sizi selamlar telafi ederim
Şu kongreye gitde dursunu depikleyin yoksa 3.büyük olmaya doğru gidiyoruz kongre üyesi
TapaTalK
Yarın.kura nezamn cekliyor?