16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Spiker Hünkar mi neydi o sanirim.

Baskasini bulamamislar mi. En kötü Ersin falan gitseydi.

Dogru seyler yapmadan basari gelmiyor iste. Bu adamlar bu noktaya gelene kadar dogru seyler yaptilar. 2 sene bocaladilar ancak hep dogru hamleler yaptilar. Kimsenin kendilerinden ciddi bir beklentiside olmadigi icin buyuk bir baski altinda olmadi bu olusum.

Bizde mesela bu is zor. Her sene sampiyonluk istiyoruz yoksa basarisisiz. Bu kafayla Besiktasin yaptigi gibi hamleler yapip sonucu bekleyecek sabrimiz yok.

Helal olsun ben de hep bunu diyorum . Hem dogru hamleler sonuc vermesi icin zamana ihtiyac duyar, bunu dile getiriyoruz

Hem de surekli sampiyonluk ve transfer ,sampiyonluk ve transfer ..

bu kafayla bir adim yol alinmaz . Olma sampiyon 5 sene ,ne olur ki ? Sen o fedakarligi ileride boyle donemler yasamamak icin yapacaksin zaten

yine attilar

kaleci mal

Umut Bulut gibi kontrol etti gerizekalı.

Vay vay

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Iki oldu.

Ne mal takim bu Olympiakos. Su herifler bir de her sene sampiyon oluyor Yunanistan da :asd:

Kaleci havuz
Defans havuz

Ne var bu olimpiakosta ?

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Bu takımın şampiyonluk için zamana mı ihtiyacı var mı yahu???

Alırsın Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Riera, Sneijder, Elmander, Drogba.

DURSUN ZİHNİYETİNDEN VAZGEÇİN!

Genclerbirligi ayarinda bi takim gibi adamlar ayni.

Fener kura şansı ile yarı final yapmıştı bjk de yapacak gibi duruyo

TapaTalK

Kaleci Cenk Gonen olsa gerek

Kaleci aşırı dandik. Bizim Cenk bile çıkarırdı o şutu.

Ayrica bjk nin bir kac sene onceki durumu ve kurtulusu o kadar bize benziyor ki

guti simao gibi adamlari postalayip veli, necip, kerim,oguzhan ,tolgay ,olcay gibi adamlari doldurdular

simdi biz ise merter ,adem, serdar gurler isimlerini duyunca bile bir triplerdeyiz .. yapilmisi varken ,nasil sonuc verdigi goruluyorken ayni yolu takip etmemiz gerektigi netken hala sneijder 5 , selcuk 3 , poldi 3 dagitiyoruz

Geri
Üst Alt