16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Aha 2-1 oldu lan.

Hahaha hic umudum yoktu gol atacaklarina dair :D

Gole bak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

bu golü yemek de yetenek ister

Süper gol attı

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Transfer işini scout ve Tudor'a bıraksınlar biz seneye şampiyon oluruz

Çok uzun beklemeye gerek yok.Aysal geldi 8.takım doğru planlamayla ligi dağıttı.
Arda'nın da satılmasıyla o ilk sene kurulan kadro neredeyse beleşe kurulmuştu.
Ama bu yönetim mal olduğu için işimiz yine zor.
Şuanki yönetimin Türkiye liginde şampiyon olacak kadro kuracak kadar bile çapı yok

Bu fiko çok tuhaf şeyler yapmıyor ki basit olanı yapıyor ama bizim yönetim zor olanı beceriyor.

Bizde Mehmet Özbek denen dallama karışacak yine o yüzden diğer sene bizden yine bir halt olmayacak.
Özbekler futbol şubesine karışmasın, Tudor+Scout transferleri belirlesin Cenk Ergün görüşmeleri yapsın olması gereken bu M.Özbek kim?

Futbol şubesine dadanmasınlar biz Winner özelliğimizle yine şampiyon oluruz

Katiliyorum.Ancak o kadar mal yonetiliyoruz ki winner ozelligimiz de kalmadi. Yillarin ezigi besiktasa 2 senedir arenada kaybediyoruz. 9 mactir 1 tane derbi galibiyetimiz yok

gollllllll

edit: gec kaldim

Yalniz takimlarimizin gol yediginde bizim spikerlerin birden sesinin kesilmesi cok derin bir hüzün kasar sekilde konusmalari var ya ona bitiyorum resmen.

Bu bir tek bizde var. Leverkusen'in Barcelona dan 7 yedigi macta spiker gülüyordu yahu :D

Bu kadar kasmasinlar. Normal normal anlat iste macini.

Bide yapılan doğru işler varsa sabredersin,bu yönetimin hiç bir doğru işi yok ne sabrı

10 sene sabret bir halt olmaz bu mallardan küme bile düşürebilirler bunların nesine sabredeceksin.

Evet bu yonetimde zaten o umut yok ,ama biz de genel olarak surekli surekli surekli istiyoruz

ayni amac ugruna yarisan bizden baska takimlar da var ,bu gercegi kabullenip , kazanmaktan sonra en guzel seyin kaybetmeyi de bilmem oldugunu hatirlamamiz lazim

nefret ile bela ile degil keyif ile karsilamayi bilmemiz lazim

yunan taarruza başladı

Bu Da Costa tam katiksiz mal.

Olympiakos daha iyi olmaya basladi

Geri
Üst Alt