16/17 Son 16 | Medipol Başakşehir 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat | ATV

Selçuk Allah seni bildiği gibi yapsın..Sana o sözleşmeyi yapan Ünal Aysal ada selam olsun

Savunmaya bak nasıl adam parlatıyor.
Babam bu Pektemek için kim bu çocuk diye soruyor :d

Podolski'nin uzaktan şutu ve Bruma'nın rakibin yanlış pasıyla bulduğumuz pozisyon dışında pozisyonumuz yok. 1 tane organize atak yok. Ligde bir kez daha yener bunlar bizi.

Selçuk senin ben ....... !
Sabri seninde ..... !
Josue çıktığın yere ... !
Hakem sen ne ..... !
Jor ..... git lan .... !
Dursun senin gelmişini geçmişini, hayatını dünyanı, sana oksijen veren ağacın yaprağını .... !

C31zojdUEAEqngO.jpg

:red:

Haftaya carole ve selcuk gine 11 oynarsa ozaman bu riekerink'den bir bok olmaz

Gecen seneki carole ile bu seneki carole arasinda daglar kadar fark var

Selcuk 2 yildir top oynamiyor, artik yedek kulubesini isitma zamani geldi

Bizim en buyuk sorunumuz selçuk,selcuksuz oynadigimizda defans ta duzelecektir. Bu adamin sozlesmesinin uzatılması ve hali hazirda takimda en cok para alan adamlardan biri olarak oynamasi Galatasaray'a ihanetlerin en buyugudur ,benim icin sabri'den de semih'ten de daha buyuk kanserdir selcuk

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan riekerink senin gelmisini gecmisini illa analim mi? Illa ananin avradinin kizlarinin kulaklarini cinlatalim mi. Cektir git artik. Sen dua et küfür yassk forumda yoksa senin yedi sülaleni yiyip birakmistim bugün capsiz herif!!! Capsiz ruhsuz futbolcular! Yalaka onursuz baskan bozuntusu! Yalaka patlican burunlu sen kimsin levent!!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu nasıl futbol ⚽ yazıklar olsun bu takımı böyle oynayan hocaya Selçuk josue dejong orta sahası bam orta sahasıyla yarışır

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M.pektemek denen herif bu ptt ligi seviyesinde savunma karşısında şov yapıyo..

Harbi diyorum şu formayı çıkar tuzlaspor'dan beter bi takım var
2011'den beteriz aysal düşmanları mutludur kesin

TapaTalK

Artik bu saatten sonra linnes girmemeli

Cikar yasinle selcuku koy garry ve sinani

Artik kaybedecek bir sey yok tur gitmis zaten. Deli gibi saldir.

Selçuk kadar boş beleş adam yok
Yönetiminde hepsi kahpe şerefsiz

Podolski'nin uzaktan şutu ve Bruma'nın rakibin yanlış pasıyla bulduğumuz pozisyon dışında pozisyonumuz yok. 1 tane organize atak yok. Ligde bir kez daha yener bunlar bizi.

Muslera ve Sneijder oynadigi surece, Rodriguez takima adapte edilirse ve Chedjou-Hakan tandemine donulurse, Linneste sag bekte oynarsa yenme ihtimalimiz yok degil

Dünyanın hangi takımı izin veriyo arkadaş ortasahanın bukadar kolay geçilmesinde. Eğer böle kolay izin verirsen hiç farketmez en iyi defansta olsa yersin golü

selcuk ve sabriye kufur edenler varmiydi?

InsAllah ayagi kirilirda bi daha futbol oynamazlar bu pislikler, bizde kurutluruz! maci sattilar laaan
yuh artik, boyle mac satanida gormedim

Galatasaray taraftarı ilk yarı sonunda "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" şeklinde bağırdı.

ovv daha tasiyormus

Fenerle makara yapıyorduk 4 4 die 4 luk olmayiz insallah. Gidişat vahim

Geri
Üst Alt