- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Ayhan Akman'a hazırlayalım kendimizi sayın admirimSiekerink çok iyi hoca di mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayhan Akman'a hazırlayalım kendimizi sayın admirimSiekerink çok iyi hoca di mi
Yanlis analiz. Daha iyi oynamamiza asil vesile olan Josue'nin Selcuk'un yerine gecip ileriye donuk oynamasiydi. Hem daha hizli oynadi hem de ileriye donuk oynadi.
Sen kimsin lanNasil kurtulcaz ulan bu kepcuk dursundan nasil
Adam ortalama oyuncu ama ileri oynayinca bile Selcuk'tan kat kat daha iyi oynamis oluyor. Boylece takim daha rahat pas yapiyor ileride. Tabii ki sene sonu Josue kalsin demiyorum ama elimizdeki kadroda Selcuk'un yerine oynamasi gerek mutlaka. Selcuk ancak sonradan girer gerekirse. Gerekmez insallah hic.E bizde bisey demedik. 2 forvete donunce josue capsizi bile daha cok ileri oynadi.
Adam Joru aklamak için yakında Muslera berbat kaleci diyecek.
Renktas su takımın sampiyon olma ihtimali bana göre sıfır.Basaksehir bizden 2-3 level yukarıda maalesef insallah onlar olur şampiyonorasi ayri ama birde o yapilan hatalardan giden puanlari düsünün suan liderdik be.
ne kadar kötü oynasakta.
Adam gibi bir hoca olsa bu takım Dursun'a rağmen şampiyon olabilir anlayamadığı şey bu.
Renktas su takımın sampiyon olma ihtimali bana göre sıfır.Basaksehir bizden 2-3 level yukarıda maalesef insallah onlar olur şampiyon
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben onla defalarca tartıştım bu konuyu.Maalesef kafası basmıyor.44 yaşında ama futboldan hiç anlamıyor yapacak bir şey yok.
geçti artık. o tren devre arası kaçtı.Adam gibi bir hoca olsa bu takım Dursun'a rağmen şampiyon olabilir anlayamadığı şey bu.
Siekerink çok iyi hoca di mi
Hehe hep oyle olur zaten.
Fenerliler de sizin gibi 20 yildir problemin teknik adamda oldugunu sandiydi futbol cahilleri.
Hala advocatta suc arayan dangalaklara sahipler.
Dursun gitmesin FT gelsin moutinho gelsin biz 3 asagi 5 yukari bukadar top oynariz bunu gorun artik fenerli gibi olmayin!