16/17 Son 16 | Medipol Başakşehir 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat | ATV

3 ay teknik direktör bulamadılar. Bütçe dediler, para yok dediler. Riekerinkle başladılar, çoğumuz Olcan, Umut ve Tarıkı kadro dışı bırakınca umutlandık, destek olduk. 2-3 ay sonra adam kendini belli etti. Devre arasında hoca değişmezse şampiyonluk zor diye herkes söyledi ama bir bu adamlar göremedi.
Carole kaç maçtır rezalet hala 11 başlıyor.
Selçuk her maça rakibe pas atıp 2-3 atak şansı veriyor ve hala oynuyor.
Sabri oyunun içinde hiç yok ama kesik yemiyor.
Josue, Sneijderi yedekleyemiyor kaç maçtır ama hala inat ediyor. Gerekirse Sinan veya Yasini forvete çek o pozisyona Podolskiyi koy.
Daha söylenecek çok şey var ama hakemleri de es geçmemek lazım. Evet kötü oynuyoruz ama iyi başladığımız maçta 2 yanlış karar ile maçı bitirdiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E bizde bisey demedik. 2 forvete donunce josue capsizi bile daha cok ileri oynadi.
Adam ortalama oyuncu ama ileri oynayinca bile Selcuk'tan kat kat daha iyi oynamis oluyor. Boylece takim daha rahat pas yapiyor ileride. Tabii ki sene sonu Josue kalsin demiyorum ama elimizdeki kadroda Selcuk'un yerine oynamasi gerek mutlaka. Selcuk ancak sonradan girer gerekirse. Gerekmez insallah hic.

orasi ayri ama birde o yapilan hatalardan giden puanlari düsünün suan liderdik be.
ne kadar kötü oynasakta.
Renktas su takımın sampiyon olma ihtimali bana göre sıfır.Basaksehir bizden 2-3 level yukarıda maalesef insallah onlar olur şampiyon

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskette ayrı rezillik, futbolda ayrı rezillik. Önce yönetimi sonra da koçları kovmak lazım.

Linnes 2.5 milyon
Donk 2.5 milyon
Derdiyok 4 milyon
Aziz 4.5 milyon
Cigerci 3 milyon
Garry 3.5 milyon
Calik 2.5 milyon

Galatasaray'in 23 milyon euro karsiliginda Turkiye'de orta sinif takimina donusturulmesi. Bu yonetimin gercekten isi birakmasi lazim.

Renktas su takımın sampiyon olma ihtimali bana göre sıfır.Basaksehir bizden 2-3 level yukarıda maalesef insallah onlar olur şampiyon

yok ya abartma arkadas.
ofsayt golü olmasa sneijder cikmasa mac baska türlü gider.
tmm salak bi hoca var basimizda birde yönetim ama bir stoper ve forvet olsa bu kadro yine bu ligin üstünde.
en önemlisi stoperimiz yok bunuda düzeltmeyen yönetim sapkasini alsin gitsin artik.
gecen sezon rezilleri oynadik savunmada bu sezon devam ediyor.

Son düzenleme:
Biz asıl hatayı yazın yaptık.Duzgun bir hoca getirmeyerek kukla Riekerink ile boş boş oyunculara milyon eurolar sactik yonetim komisyon toplasın diye.Hangi birinden fayda gorduk ? Gönderilmesi gereken isimler vardi gondermedik.

Keyifsiz bir haftasonu daha.

Emeği geçenlerin Allah belasını versin be.

C32GfYfWYAIkRXa.jpg

Hehe hep oyle olur zaten.

Fenerliler de sizin gibi 20 yildir problemin teknik adamda oldugunu sandiydi futbol cahilleri.

Hala advocatta suc arayan dangalaklara sahipler.

Dursun gitmesin FT gelsin moutinho gelsin biz 3 asagi 5 yukari bukadar top oynariz bunu gorun artik fenerli gibi olmayin!

Koraycım kusura bakma ama futbola kafan basmıyor hiç.Joru iyi hoca sanan bir varsın heralde.17 18 yaşında veletler senden çok daha iyi analiz yapıyor.Bugun başakşehirin oynadıgı topuda gördün halbuki derme çatma kadrosuyla.Senden fenerli bile olmaz ayrıca.Onlar bile içlerinden bir süre atarlar seni.Masa tenisine filan yönel sen tez zamanda.

Geri
Üst Alt