#16 Evren Büker

Cevap: #16 Evren Büker

Güven sorunu var bu ara.

bu sene baya düstü kendiside..

Çok iyi oynadı, buradan dön Evren.

Motivasyon eksikligi var.

Umarım seneye takımda olmassın.Sezonun en kötü oyuncusu,çok net.Hücumu geçtim,savunmada katkı ver artık be adam!

Maçın başındaki savunması beni bile durduramazdı Ömer Onan'a bomboş 12 sayı hediye etti. Evren'deki düşüş inanılmaz, geçen seneki performansı Ömer Onan'ın, Sinan Güler'in bile üstündeydi bu sene rezilleri oynadı. Maçın sonlarına doğru attığı turnike çok önemliydi bu arada onun da hakkını vereyim.

Maçın başındaki savunması beni bile durduramazdı Ömer Onan'a bomboş 12 sayı hediye etti. Evren'deki düşüş inanılmaz, geçen seneki performansı Ömer Onan'ın, Sinan Güler'in bile üstündeydi bu sene rezilleri oynadı. Maçın sonlarına doğru attığı turnike çok önemliydi bu arada onun da hakkını vereyim.

Ayni adam bu sene basinda Domercant'i kitlemisti hayret yahu.

Geçen sezon gösterdiği iyi performansı bilmemiş olsam nerden bulduk bu adamı diyeceğim.Geçtiğimiz sezonla alakası yok ve süre/performans oranında sahadaki en kötü oyuncumuzdur bu sezon.İnanılmaz performans düşüklüğü var sezon başından beri.

Çok korkak oynuyo. Boş posizyonlarda bile atış yapmıyo.

Berbattın yine Evren. Takımı molalarda felan iyi motive ediyor ama oyuna gelince 0. Seneye takımda olmaması lazım.

Bu adamdan ne bekliyorsunuz ? Savunma işini yapması için oynuyor zaten. Atışları çok iyi olmadığı için atış kullanmaması normal.

yine kötüydü..bu sezon en kötü oyuncumuz bence Evren'di.

Bu adamdan ne bekliyorsunuz ? Savunma işini yapması için oynuyor zaten. Atışları çok iyi olmadığı için atış kullanmaması normal.

Evren dün savunma da yapmadı, Ömer Onan'a bomboş 12 sayı attırdı. Geçen seneki hücum performansını hatırlarsak potansiyeli gerçekten mükemmel ama bu sene hücumda hep kayıptı nedense. Tabi sakat sakat oynadığını sezon bitiminde ameliyat oalcağını da hatırlamak lazım.

Eleştirmek istemiyorum ama dayanamıyorum.Hücum 0,savunma 0 ve boş üçlükleri kullanmaya cesaret edemeyecek kadar yüreksiz.Göksenin gibi bir altın değere yazık oluyor.

O sakatlıkla normal bir insanın koşması bile zor.Seneye daha iyi olacaktır.

Bomboş bir adam. Hiçbir katkısı yok. Seneye takımda kalmayacak zaten.

Geçen seneki Evren, Ömer'den de Sinan'dan da iyi oyuncuydu.

Evren cidden basketi unuttu ya.her şeyi geçtim bi güvensizlik şuta dahi kalkmıyor.guizayı geçti mübarek.ama seneye yine iyi olacaktır.

Geri
Üst Alt