16 Futbolcu Gönderilmelidir

tumblr_ll45qr3T9N1qfeod9.gif

zaten gofretim bitti :/ şampiyon olunca konusuruz murhancım bu konuları
Fazla yeme. Iyice şiştin Sergen.

muphy az bile yazmış donk, kaleci ismail ve volkan pala da gitmeli

cedric carrasso
eray iscan
ismail cipe

ahmet calik
koray gunter
hakan balta

iasmin latovlevici
tarık camdal
luis pedro cavanda
lionel carole

ryan donk
selcuk inan
umut gündogan

yasin oztekin
sinan gümüş
endogan adili

eren derdiyok
volkan pala

hepsini topla 1 oyuncu bile etmiyor, bu yaz hepsinden kurtulmalıyız

donk yasin koray eray bunları bırakmazlar gibi geliyor bana

donk sulalene mi sovdu renkdasim nedir bu hal donkla ne alip veremedigin var

gamsizin teki

bir gs taraftarı olarak bizim seviyemizde olmadığını düşünüyorum, belki yetenek var ama beyin yok adamda. yaşı da 32 olacak yakında, sezon sonu teşekkür edip önümüze bakmaliyiz

Kafan daki Galatasaray diye sorsak ?
Vizyonunu görelim

türkiye ligini domine eden, hedefi CL kupasını almak olan ve en önemlisi sahada göze hoş gelen futbol oynayan dar rotasyona sahip genc ve yıldızlarla dolu bir takım

Son düzenleme:
Bence Selçuk ile sözleşme uzatmayip, şu an Selçuk'a verilen ücret ve görev tanımı kategorisinde (tecrübeli yerli orta saha oyuncusu) Mehmet Topal'i bedelsiz almak çok iyi bir hamle olabilirdi.

Bence Selçuk ile sözleşme uzatmayip, şu an Selçuk'a verilen ücret ve görev tanımı kategorisinde (tecrübeli yerli orta saha oyuncusu) Mehmet Topal'i bedelsiz almak çok iyi bir hamle olabilirdi.

Bu yazdığını ciddiye alarak soruyorum Selçuk 8 Topal 6 sence bir terslik yok mu bu işte.

Bu yazdığını ciddiye alarak soruyorum Selçuk 8 Topal 6 sence bir terslik yok mu bu işte.
Selçuk 8 değil, zamaninda 8 idi.
Selçuk şu anda topçu değil.
Kupa maçlarında, ya da sakatlık/ceza sorunu dışında, ortalama 10 dakika süre alacak bir rol sonuçta, orta saha, hatta stoperi bile iyi kötü yedeklerdi topal. Çok problem değil.

Selçuk 8 değil, zamaninda 8 idi.
Selçuk şu anda topçu değil.
Kupa maçlarında, ya da sakatlık/ceza sorunu dışında, ortalama 10 dakika süre alacak bir rol sonuçta, orta saha, hatta stoperi bile iyi kötü yedeklerdi topal. Çok problem değil.

Topal da aynı işte aşağı kalır yanı yok.

Geri
Üst Alt