Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Fazla yeme. Iyice şiştin Sergen.![]()
zaten gofretim bitti :/ şampiyon olunca konusuruz murhancım bu konuları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla yeme. Iyice şiştin Sergen.![]()
zaten gofretim bitti :/ şampiyon olunca konusuruz murhancım bu konuları
seni alalim galatasaray ekonomi yonetimine ne dersin parlak cocuk isik gordum sende
cedric carrasso
eray iscan
ismail cipe
ahmet calik
koray gunter
hakan balta
iasmin latovlevici
tarık camdal
luis pedro cavanda
lionel carole
ryan donk
selcuk inan
umut gündogan
yasin oztekin
sinan gümüş
endogan adili
eren derdiyok
volkan pala
donk sulalene mi sovdu renkdasim nedir bu hal donkla ne alip veremedigin varmuphy az bile yazmış donk, kaleci ismail ve volkan pala da gitmeli
donk sulalene mi sovdu renkdasim nedir bu hal donkla ne alip veremedigin var
Kafan daki Galatasaray diye sorsak ?beni cenk ergunden boşalan koltuğa oturtsunlar birkaç senede düzlüğe çıkarız
Kafan daki Galatasaray diye sorsak ?
Vizyonunu görelim
Hagi Pope Taffi Emre Okan fln olsunmu ?türkiye ligini domine eden, hedefi CL kupasını almak olan ve en önemlisi sahada göze hoş gelen futbol oynayan dar rotasyona sahip genc ve yıldızlarla dolu bir takım
evet kim gönderilmemiş?![]()
Hepsini toplasan bile 4 oyuncu etmez, cogu kadroda yer isgal etmekten baska 1 ise yaramiyor. Bunlardan 8'i zaten sezon sonunda serbest kalacak Terim bir hata yapmazsa.
Xelçuk ve Ahmetique gitmemiş.evet kim gönderilmemiş?
şaşırdık mı?
O 16'lidan Selçuk ve Ahmet Çalık kalmış bir tek.![]()
Hepsini toplasan bile 4 oyuncu etmez, cogu kadroda yer isgal etmekten baska 1 ise yaramiyor. Bunlardan 8'i zaten sezon sonunda serbest kalacak Terim bir hata yapmazsa.
Bence Selçuk ile sözleşme uzatmayip, şu an Selçuk'a verilen ücret ve görev tanımı kategorisinde (tecrübeli yerli orta saha oyuncusu) Mehmet Topal'i bedelsiz almak çok iyi bir hamle olabilirdi.
topal mehette selcukta lestir ya tartismaya bile gerek yokBu yazdığını ciddiye alarak soruyorum Selçuk 8 Topal 6 sence bir terslik yok mu bu işte.
Selçuk 8 değil, zamaninda 8 idi.Bu yazdığını ciddiye alarak soruyorum Selçuk 8 Topal 6 sence bir terslik yok mu bu işte.
Selçuk 8 değil, zamaninda 8 idi.
Selçuk şu anda topçu değil.
Kupa maçlarında, ya da sakatlık/ceza sorunu dışında, ortalama 10 dakika süre alacak bir rol sonuçta, orta saha, hatta stoperi bile iyi kötü yedeklerdi topal. Çok problem değil.