- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
İlk defa ilk 5'e girdim. Bu benim en iyi derecem. Ve artık bundan sonra hep ön sıralarda olacağımı kesin söyleyebilirim. Çünkü yarışmanın ritmini buldum diyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40yılda 1 oy verdın ya (ki o da 3 5 bişey) onuda kötüler durursun
Bilsem 8-10-12 den birini verirdim Şarkılar doğru oyları iyi belirleyemedim.
12 puan verdiğim şarkı 18 puan almış sadece. Her yarışma 12'yi genelde alt sıralarda kalma potansiyeli olan şarkıya ayırıyorum. İlk Yavuz Çetin'di 12 puanım, değiştirdim sonra o şarkıyı dinleyince.
Keşke en yakın rakibime 26 puan fark attığımda forum çökseydi
Tapata
puanları öyle bı dağıtmısımkı 2. olmamam için herşeyi yapmışım resmenbenim dısımdaki ilk 4 sıraya puan yağdırmısım. ve 2.liği 2 3 puanla kaybetmısım
insanın bazen kendı kendıne yaptığını serkan bıle yapmıyor
Olsun zorlu bir yolda iyi puan aldın yine de. O tarz şarkılara pek puan çıkmıyordu. Rumba olmasa emin ol daha da yüksek alırdı ve hatta ilk 3 bile yapabilirdi şarkın.
Rumba olmasa başkasına verirdim Niye Furkan'a vereyim.Mantık ağır yanlış
Alternatifim de buydu;
[media]https://www.youtube.com/watch?v=P89XFD7CRcI[/media]
Ozan sen Rumba'ya 12 puan verdin ya, artık seni eurovision kardeşim ilan ediyorum. Katıldığın şarkının ismini özelden yaz. 12 puanın bende rahat ol![]()
Jose başkanın en iyi iş yapanını seçtin zaten merak etme. Bu da Türkçe Issız Adam'ın aslıydı yanılmıyorsam.
Ben İbrahim Kırkayak TRT belgesellerinden kendisi keşfetmiştim iki sene önce
Geçen yarışma da ve bu yarışma da katılmayı düşündüm; o kadar laf edip bilindik şarkı ile katılmışsın derler diyerek katılmadım
Linç ederlerdi animallah.
hayır ben çok düşük almışım![]()
Ozan ile girdiğimiz barış ortamından duyduğum memnuniyetten mütevellit ben de kendisine bir takım güzellikler yapmak isterim.
Çek açık o istediğini yazsın, biz razıyız.![]()
40yılda 1 oy verdın ya (ki o da 3 5 bişey) onuda kötüler durursun
sadece 5 puan verdim ama bir teşekkür göremedik