16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk defa ilk 5'e girdim. Bu benim en iyi derecem. Ve artık bundan sonra hep ön sıralarda olacağımı kesin söyleyebilirim. Çünkü yarışmanın ritmini buldum diyebilirim.

40yılda 1 oy verdın ya (ki o da 3 5 bişey) onuda kötüler durursun

Bilsem 8-10-12 den birini verirdim Şarkılar doğru oyları iyi belirleyemedim.

12 puan verdiğim şarkı 18 puan almış sadece. Her yarışma 12'yi genelde alt sıralarda kalma potansiyeli olan şarkıya ayırıyorum. İlk Yavuz Çetin'di 12 puanım, değiştirdim sonra o şarkıyı dinleyince.

Keşke en yakın rakibime 26 puan fark attığımda forum çökseydi

Tapata

Bilsem 8-10-12 den birini verirdim Şarkılar doğru oyları iyi belirleyemedim.

12 puan verdiğim şarkı 18 puan almış sadece. Her yarışma 12'yi genelde alt sıralarda kalma potansiyeli olan şarkıya ayırıyorum. İlk Yavuz Çetin'di 12 puanım, değiştirdim sonra o şarkıyı dinleyince.

puanları öyle bı dağıtmısımkı 2. olmamam için herşeyi yapmışım resmen :D benim dısımdaki ilk 4 sıraya puan yağdırmısım. ve 2.liği 2 3 puanla kaybetmısım :D

insanın bazen kendı kendıne yaptığını serkan bıle yapmıyor

puanları öyle bı dağıtmısımkı 2. olmamam için herşeyi yapmışım resmen :D benim dısımdaki ilk 4 sıraya puan yağdırmısım. ve 2.liği 2 3 puanla kaybetmısım :D

insanın bazen kendı kendıne yaptığını serkan bıle yapmıyor

Sorma bende aynı. 3.olan şarkıya 10 puan verdim galiba, 2.ye de puan verdim. Normalde klişe şarkılara vermiyorum ama Boney M.'e de bir şeyler vermek geldi içimden o an.

Alternatifim de buydu;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P89XFD7CRcI[/media]

Alternatifim de buydu;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P89XFD7CRcI[/media]

Jose başkanın en iyi iş yapanını seçtin zaten merak etme. Bu da Türkçe Issız Adam'ın aslıydı yanılmıyorsam.

Ben İbrahim Kırkayak TRT belgesellerinden kendisi keşfetmiştim iki sene önce

Geçen yarışma da ve bu yarışma da katılmayı düşündüm; o kadar laf edip bilindik şarkı ile katılmışsın derler diyerek katılmadım :D

Linç ederlerdi animallah.

Ozan ile girdiğimiz barış ortamından duyduğum memnuniyetten mütevellit ben de kendisine bir takım güzellikler yapmak isterim.

Çek açık o istediğini yazsın, biz razıyız. :)

Jose başkanın en iyi iş yapanını seçtin zaten merak etme. Bu da Türkçe Issız Adam'ın aslıydı yanılmıyorsam.

Ben İbrahim Kırkayak TRT belgesellerinden kendisi keşfetmiştim iki sene önce

Geçen yarışma da ve bu yarışma da katılmayı düşündüm; o kadar laf edip bilindik şarkı ile katılmışsın derler diyerek katılmadım :D

Linç ederlerdi animallah.

Evet. "Bana Yalan Söylediler".

Bu arada milyonlarca kez dinlenen sarkinin az dinlenen versiyonunu koyma sebebimi aciklayayim :D

Almanya'da Gema cogu müzik videolarini engelliyor, bir tek o video acikti

hayır ben çok düşük almışım
smiley-cool09.gif

reyiz bana 1 bir puan vermişin, Müzikten anlıyorsun vallahi en fazla 1 puan alırdı o şarkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt