Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.887
- 21.938
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan ile girdiğimiz barış ortamından duyduğum memnuniyetten mütevellit ben de kendisine bir takım güzellikler yapmak isterim.
Çek açık o istediğini yazsın, biz razıyız.![]()
Bana neden 1 verdin
Ozan meğerse pırlanta gibi bir adammış. Yalan yok eskiden fazla sevmezdim kendisini. Ama tanıdıkça tiryakisi olmaya başladım(12 puan faktörü de var tabi)
sadece 5 puan verdim ama bir teşekkür göremedik
2 yarışma önce kendisine puan vermeyenleri "gay" diye sıfatlandıran zatların, şimdi sahte gülümsemelerini sizler gibi biz de şaşkınlık içerisinde izlemekteyiz.
Tapata
Benim hiç bir zaman sıkıntım yoktu, adamın dilinden anlamıyordum ben. Toplumsal zekam düşük geliyor bazen,düz adamım, alınganım, bazen tersten anlıyorum söylenenleri kabul ediyorum bunları hep.
Misal gidip ''Nereye gidiyoruz'' diye başlık açarsan zeki adam haklı olarak altını tatil muhabbeti ile doldurur. Pratik zekadır bu, bizde yok.
Yazıları da gereksiz uzatıp destan yazmayı da seviyorum bir de. Normal hayatta ağzımdan kerpeten ile laf alırsın burada coşuyorum klavye önümde olunca.
Şarkı için değil Victoria Secret videosu vardı.Şarkıları dinlemediğiniz için gay bağlantısını kuramamanız normal
Sadece şarkıları dinlediğiniz için olabilir mi acaba ?
Tapata
Serkancım 5 puan verdın eyv. lıstede yerımızden oynamadık ama benden sonra verdiğin puanlar benı gerıye surukledi. nasıl bır ruh halıne soktun farkında mısın?
aynen o kötü oldu ama başlangıç için iyidir yav 5 puan,benim katılmayı düşündüğüm şarkıydı son iki yarışmadır amor mio,tarzımın dışına çıktım ve dibi gördüm ilk defa, alpay mutludur şimdi
![]()
Geçen yarışma sonuncu olduğum gün hırs yaptım. Tam 300 şarkı dinledim birkaç gün içinde. Sonuç olarak ilk 5'e girdim. Şimdi ilk olarak hedef ilk 3. Sonrada şampiyonluk![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=JbT7_r-V0vU[/media]
1. kim oldu?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2