- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
nothing else matters ile katılan belli oldu :distant:
geçen haftakiyse ben katılmıstım son anda unforgiven dan vaz geçerek
edit. hatırlayamıyorum fade to black ile de katılmış olabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nothing else matters ile katılan belli oldu :distant:
Niye olmasın yav.Bu mantığı anlamak güç.Bir şarkı iyiyse iyidir.Bilindik ya da değil birşeyi değiştirmez.En iyi olan 12 puanı almalıdır.
16 . yarışma olmuş ortalama 20 şarkıdan o kadar efsane şarkı yok zaten.Bir daha katılma şansı verilmez ise tabi geçerli.Bunu konuşmak bile saçma.
Bazı tiplerin bu tarz propaganda yapması hoş değil.
Yalnız olay eski, bilindik, duyguları kıpraştıran şarkı birinci olmasın değil benim için en azından.
Yeter ki daha homojen dağılsın liste. Sonuçta 24 şarkı oluyor, hep aynı tarzı dinlemek de kolay değil dinleyene.
İkincisi de bir ara ben, sonra Tolga ve Serkan sürekli başa güreşiyor. Bu hali ile zevkli ise siz bilirsiniz.
Şarkının efsanesi olmaz güzelse güzeldir ve herkesin güzeli de farklıdır. Tarz işi bu.
Yeter ki herkes kendi tarzı ile korkusuzca katılsın, başka bir şey değil.
Sizin de dediğiniz gibi Lana Del Rey 2 defa birinci oldu üst üste. Yığılma ve bu tarz olunca hoş değil.
vay be kesgin ile alpay birbirlerini alıntıyor ,fikir alışverişlerinde bulunuyor, istişare ediyorlar, görmek istediğimiz tabloda bu:005:
vay be kesgin ile alpay birbirlerini alıntıyor ,fikir alışverişlerinde bulunuyor, istişare ediyorlar, görmek istediğimiz tabloda bu:005:
Her yarışma Serkan birinci olsun farketmez.O tarz hırs peşinde koşan biri değilim.Amaç da bu değil zaten.Ama bir adama Rolling Stone ile katıldı diye tepki koyup sırf isim yapmamış ya da bilinirliği az diye bir şarkıya daha çok oy vermek kabul edilebilir birşey değil.Lena da nasıl birinci olmuş ne saçma şarkılar varmış o gün listede enterasan
Bir anlık gaflet.
Şaka bir yana da bazı arkadaşlara ve şarkılarına haksızlık yapılacağını düşündüğüm için bir kaç kelime etmek istedim.İlk ve son diye bilirim
Gönderdim puanları hayırlı uğurlu olsun...![]()