16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedefimiz herkesten 3-5 bir şeyler alabilmek mümkünse bu yarışma. Üst puanlar kolay değil pek.

8-12. arasında kalırım ben.

Şarkıları kimin gönderdiğini yine büyük ölçüde şu an tahmin edeceğimi düşünüyorum. (Gerçi en son 5'te 2 yapabilmiştik) Ama bu sefer gelen tepkilerden kesin gibi.

İlk 5-6 zor çünkü riskli bir seçim yaptım. O yüzden kestiremiyorum.

İlk 10a girersem kazanmış gibi sevineceğim. Arasında kaldığım şarkılar arasında en az puan alacak olanını seçtim muhtemelen. :)

Yarışmayı da Emrah modumuz düzenlemiyor ki kendimizi bir şekilde öne atabilelim. :(

6 tane müthiş şarkı var bu yarışmada benim tanımıma uyan.

Ben birinciliğin yakınından geçemem zaten, onu playlist i açtığım ilk an gördüm de o yüzden rahat konuşuyorum. :D

O zaman Santana'ya 12 puan gidecek diyorsun. :D

Şakir'e çay yok dedin gerçi, ama keşke katılaydın bu yarışmaya Gökhan işin yoksa. Sen olmayınca 24 kişi bile olamadık bak.

Akşam foruma girecek fırsat bulamadım. Yoksa katılırdım.

Sağolsun Serkan Şakrak da cepten haber vermeyince katılamadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Neyse ben kaçar, eve gideyim oradan akşam öğreniriz artık sonuçları.

18 sandık açıldı. Sonuçlar çok keyifli açıkçası. O kadar yakın gidiyor ki puanlar 2 puan sonunda orta alttan bir şarkı kendini ilk 3'te buluyor, sevinemeden tekrar düşüyor falan. :D Bunu yapan tek şarkı değil sürekli yerler değişiyor çünkü çok çok farklı şarkılara gitmiş hep 12-10 puanlar.

vay be facebook'a bak bakalım önce bi ilk sana haber verdim, kimse yokken biz vardık yanında unutma bunu:cool:

Facebook'tan haber vermişsin ama açamadım dediğim gibi bro.

Eyvallah sağolasın :tiphat:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

yalnız bir arkadaşın kurnazlığı gözlerken kaçmadı, milyonlarca tıklanan parçaya en az izlenen linki vermekte iyimiş:D

abi ben hep zirveye oynuyorum zaten işler kötü gittiğindede manipulasyon yapıp kurtarıyorum durumu ama @Osman Uzdu kardeşe yardımcı olabilirsin,yanlış şarkılar seçiyor devamlı, sürekli düşme hattında:D

çok pis bileniyorum şu yarışmada Serkan sana. :D harbi açığını kolluyorum

21.45'de kaçmayacak bir maç var o yüzden o saate kadar sonuçların açıklanmasının bitmesini ümit ediyorum. :)

Yaklaşık 10 dk. önce puanlarımızı atmıştık hayırlı olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt