16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT gibi tam zamanında bitirdin abi. :D

Her şey hesaplı.

Başlık kilitlendi yazamadım bu arada.

Serkan senin şarkının o olacağı aklıma bile gelmedi. Ben kesin Rain-Jose Feliciano veya Amor Mio en kötü Skid Row dedim.

Arda Aycan Jose Feliciano - Rain 117

Ömer Tuğrul Yılmazer Boney M. - Rasputin 92

M. Safa Eker Shevaree - Goodnight Moonlight 91

Osman Uzdu Gipsy Kings-Amor Mio 89

Alpay Asma Haggard-Herr Mannelig 89

Aslan Türkoğlu Manu Chao-Rumba de barcelona 83

Şahin Şarif ERA-Ameno 73

Furkan Kahraman Caesars-Jerk It Out 71

Uğur İz Kazım Koyuncu-Nçais Birapa 69

Arif Ulu Rasha Rizk - Yemkin Law 59

Emre Çakır Cris Isaak-Wicked Game 58

Gökhan Kim Daft Punk - Instant Crush ft. Julian Casablancas 56

İsmail Çakır The Black Keys-Little Black Submarines 55

Emrah Yıldırım Unkle-When things explode 51

Cenk Yelkenci Santana Feat. Rob Thomas - Smooth 51

Ayberk Çetin Skidrow-I Remember You 47

Ozan Kesgin Bruno Mars-When I Was Your Man 44

Tolga Aybakan Marc Antony-You Sang to Me 42

Serkan Şakrak Bryan Adams-Heaven 36

Aslan Ergun Amel Bent- Ma Philosophie 31

Taner Çevik Sheryl Crow - Safe And Sound 18

Refik Akkülah fado da falencia - Lingua de Trapo 13

Mustafa Akan Yavuz Çetin-Sadece Senin Olmak 10

********************** FİNAL ************************

BU REZİLLİK NEDİR SONDAN 2. OLMUŞUM YOUTUBE DA 975 DEFA TIKLANAN BİR PARÇA OLDUĞU İÇİN Mİ BU ÖN YARGI BİR DAHA BU FORUMDA BENİ GÖREMEYECEKSİNİZ İSTENMEDİĞİM YERDE DAKKA DURMAM SAYGILAR

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JbT7_r-V0vU[/media]

BU ARADA YARIŞMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE 975 OLAN TIKLANMA SAYISI ŞUAN 986 DEMEKKİ ÇOĞU KİŞİ ŞARKIYI BİLE DİNLEMEMİŞ

2 yarışmadır zirveyi zorluyoruz ama finale ya nefesimiz yetmiyor ya da serkanın ayak oyunları engel oluyor.

kondisyon sağlamlaşmak üzere ozaman daha güzel olacak herşey.

BU REZİLLİK NEDİR SONDAN 2. OLMUŞUM YOUTUBE DA 975 DEFA TIKLANAN BİR PARÇA OLDUĞU İÇİN Mİ BU ÖN YARGI BİR DAHA BU FORUMDA BENİ GÖREMEYECEKSİNİZ İSTENMEDİĞİM YERDE DAKKA DURMAM SAYGILAR

BU ARADA YARIŞMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE 975 OLAN TIKLANMA SAYISI ŞUAN 986 DEMEKKİ ÇOĞU KİŞİ ŞARKIYI BİLE DİNLEMEMİŞ

Oha bu ciddi bir şey cidden.

Bu yarışma da son anda puanlama da yaptığım değişiklikten ötürü hakkını yediğim bir isim olmuş. Yüksek attığımı sanıp mesaj yazıp 2 puan verdiğimi duyunca üzüldüm.

Bu kapsamda @Y. Emre Çakır reis'ten özür dileriz.

Bu yarışma da son anda puanlama da yaptığım değişiklikten ötürü hakkını yediğim bir isim olmuş. Yüksek attığımı sanıp mesaj yazıp 2 puan verdiğimi duyunca üzüldüm.

Bu kapsamda @Y. Emre Çakır reis'ten özür dileriz.

Bende şaşırdım iyi dedin 2 puan verdin :)

Olsun bro canın sağolsun sıralamayi pek etkilemedi zaten :D

Bu yarışmada 2. oldum ama açıkçası daha önce katıldığım şarkıların daha iyi olduğunu düşünüyorum. Popüler olması çok etkiliyor yarışmadaki başarıyı.

:D:D:D

Bende şaşırdım iyi dedin 2 puan verdin :)

Olsun bro canın sağolsun sıralamayi pek etkilemedi zaten :D

Başlangıçta 7 puan vermişim. O aklımda kalmış. Sabah listede 1-2 değişiklik yaptım Rumba De Barcelona'ya 2 puan vermiştim onu listeden çıkarıp yeni şarkı ekledim 2-3 şarkının puanını değiştirmişim. Arada kaynadı.

Neyse iddialı olacağın bir yarışma da telafi edebilmek dileği ile.

Bu yarışmada ki oylamam genel olarak içime de sinmedi zaten.

KARŞİM BEN 2 TUR DİNLEMİŞTİM ÜSTELİK

Ben o 11 kişiden biriyim o kesin şarkıya puan da verdim çünkü. :)

Ben yarışmaya katılmadığım halde dinlediğime göre 10 kişi kalıyor geriye. :)

Bir daha ki yarışma ne zaman olur bilmem ama film soundtrack'leri nasıl olur sizce.

Ben de dinledim o şarkıyı.Bir dün gece bir de bugün olmak üzere 2 kere dinledim ama oy vermedim hoşuma gitmedi.Dün gece hemen verenler dinlememişlerdir.

refik herzaman gonlumuzu 12den vurmustur o yuzden gonullerin sampiyonu o tebrikler r-fik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt