#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

gol atma, asist yapma, canla başla oynayacam diye yaptığın hataları telafi et diyecem onu yaparkende hata yapıyorsun. Allah sonumuzu hayır etsin.

O zaman tartışmasız deme.

Galatasaray'a bu kadar zarar veren futbolcu yok

Hocam mücadele ediyor,pas isabet oranı Barış'tanda Ayhan'dan da iyi.Şuan ben tekrar söylüyorum Gs için canla başla mücadele eden ve iyi oynamaya çalışan,yararlı olan,tek başına çok şeyler yapmaya çalışan bir futbolcu Mustafa Sarp ve bence tartışmasız en iyisi.En azından mücadele ediyor,takım için canını veriyor.

Mustafa Sarp pas hatası yaptığında bil ki topu veren o topun kaybedilebilmesi için herşeyi yapan adam rolüne soyunuyor.

Evet maçları en güzel yerden izliyor.

Bence Mustafa Sarp'a haksızlık ediliyor.Birşeyler yapmaya çalışan adamların içinde ilk 3'e girer.Çok yetenekli bir futbolcu olmamasından kaynaklı sizin gözünüze batıyor.Biz her geleni Hagi gibi bekliyoruz.

Elano'nun geçen seneki fiyat performansı 10 üzerinden 3'se,Mustafa Sarp'ın 10 üzerinden 9'dur.

[video=dailymotion;xegpmv]https://www.dailymotion.com/video/xegpmv_mustafa-sarp-gscimbom-com-extreme-s_sport[/video]

Bu alemde tek reis M.Sarp:tiphat::D

Hocam mücadele ediyor,pas isabet oranı Barış'tanda Ayhan'dan da iyi.Şuan ben tekrar söylüyorum Gs için canla başla mücadele eden ve iyi oynamaya çalışan,yararlı olan,tek başına çok şeyler yapmaya çalışan bir futbolcu Mustafa Sarp ve bence tartışmasız en iyisi.En azından mücadele ediyor,takım için canını veriyor.

Mustafa Sarp pas hatası yaptığında bil ki topu veren o topun kaybedilebilmesi için herşeyi yapan adam rolüne soyunuyor.

Yararı felan yok.Bir şeye çabaladığı felan da yok.

Rakip topu aldığında sadece izliyor.Pas mas da yapmıyor.Ayhan gibi top çalamıyor.İkili mücadeleye giremiyor.Barış kadar pres yapmıyor.Rakip ortasahada halay çekiyor.Adamın umrunda değil

Takımdan gitmesi gereken adamlardan ilk 3 içinde

Her ne kadar Galatasaraylı olduğunu gösterse de ilk 11 için yeteneksizsin M. sarp, kusura bakma

Panik atak bu adam, topu aldığında acayip heyecan yapıyor.

Yararı felan yok.Bir şeye çabaladığı felan da yok.

Rakip topu aldığında sadece izliyor.Pas mas da yapmıyor.Ayhan gibi top çalamıyor.İkili mücadeleye giremiyor.Barış kadar pres yapmıyor.Rakip ortasahada halay çekiyor.Adamın umrunda değil

Takımdan gitmesi gereken adamlardan ilk 3 içinde

Hocam ben Mustafa Sarp'tan çok büyük beklenti içinde olmadan Gs maçlarını izliyorum ve Rijkaard'ta Mustafa Sarp'ta ısrar ediyor ve bende bunu anlayabiliyorum,oyunun yönünü değiştirebiliyor ve topu alıp en azından bir tur dönüyor sağına soluna bakıyor öyle pas veriyor.Topun şiddetini ayarlayabiliyor.Rijkaard'ın oynatmak istediğine belkide en çok Sarp uyuyor.Ayhan topu aldımı maç bitiyor,Barış ne topa girmeyi ne de topa vurmayı biliyor.

O dediklerimi yapmadığı için 2 maçtır tosluyoruz.Bunları yapamayan adama en iyi demek nasıl bi olaydır bilemiyorum.

Bu adam Lincoln veya Elano mu o dediklerini yapıyor.

O dediklerimi yapmadığı için 2 maçtır tosluyoruz.Bunları yapamayan adama en iyi demek nasıl bi olaydır bilemiyorum.

Bu adam Lincoln veya Elano mu o dediklerini yapıyor.

Lincoln ve Elano ne yaptı Allah aşkına?Bana Lincoln'den bahsetmeyin.O bir yüz karasıdır.

Bakın Mustafa Sarp bahsettiklerimi bolca yapsa zaten orta saha mızda sorun olmaz ama hepten de kötülemeyin Sarp'ı,bence bunu hak etmiyor.

Hayır abi anlamıyorum. Volkan Şen topu ilk aldığında karşılayan adam sendin. Volkan kendi etrafında 3 kere döndü orta açabilmek için. Sen rakibe yüklenmek yerine, rakibi rahatsız etmek yerine, topu kapmaya çalışmak yerine adamın orta açmasını bekledin resmen. Bu kadar da futbol beynin yok mu abi senin. Hala bunları görüp, hiçbirşey yapmadığını göremeyen Rijkaard ne diye seni oynatıyor onu da hiç anlamıyorum.

Kapasitesinin üst limitinde oynadı ama yine de beğenilmiyor çünkü yetersiz oğlu yetersiz. Yedek bile zor olur normalde.

Geri
Üst Alt