#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Çok vasat bir futbolcu. Top ayağına her geldiğinde etrafında bir tur döner mi insan? Bir kere de tek pas oyna. Hadi iyi niyetli adam, birşeyler yapmaya uğraşıyor ama yeteneği çok kısıtlı, ne yapsın. Tipik bir Anadolu topçusu, anladığı kadarıyla birşeyler oynamaya çalışıyor işte.

yok abicim yok bu adam bu takımda yedek bile olmamalı niye elano, pino falan sakatlanır da böyle işe yaramaz topçulara sezonu hiç maç kaçırmadan tamamlar anlamıyorum, m.sarp'ın profesyonelliğine hayranım:)

performans olarak cana,barış,ayhan 3lüsünden çok daha iyidir.

Katılıyorum Fatih,

Barış Özbek şu an Sunderland ve Marsilya'da da oynar Cana gibi.

Cana abartıldı Sunderland'den geldi diye. Sanki Sunderland dünya takımı.

Tamamen haksızlık yapılıyor.

Sorumluluk almayan adama bakın Belgrad maçında 1 gol 1 asist Sivas maçında takımın tek golunü atması son maçta ortasahadaki olumlu pasların hepsi Sarptan geldi Ayhan ve Arda nın yaptığı pas hatalarının hiç birini yapmadı.

Ben Sarp a dünya yıldızı falan demiyorum kimse olayı başka taraflara çekmeye çalışmasın takımda bir şeyler yapmaya çalışan 3,4 oyuncudan biri ve ortasaha oyuncuları içinde hala en iyisi.

rewlofweno' Alıntı:
bu noktada barcelona yerine kayseri'ye gidelim. kayseri erciyesspor'un küme düştüğü sezonu hatırlayın. erciyes, bülent korkmaz yönetiminde iyi maçlar çıkarmasına, atak oynamasına rağmen geriden yaptığı atağı nihayetlendirip kümede kalamadı. atak oynayan erciyes'in en büyük sorunu, ikinci topları alıp rakibe amansız bir baskı kuramamasıydı. bu ikinci topları alamadığı için daha fazla efor sarfediyor ve zamanla yorulup skoru yapamıyordu. peki o erciyes'in göbekte oynayan ikilisinden biri kimdi? mustafa sarp.

mustafa sarp bunu daha önce de yapamıyordu, şimdi de yapamıyor. yanındaki saz arkadaşları ayhan ve barış da bu kıvamda oyuncular olduğu için galatasaray'ın hücum oyuncuları ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar galatasaray rakibinin üstüne çökemiyor.
.

Tamamı için.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...iv-19-agustos-mac-sonucu-155.html#post1551601

Sorumluluk almayan adama bakın Belgrad maçında 1 gol 1 asist Sivas maçında takımın tek golunü atması son maçta ortasahadaki olumlu pasların hepsi Sarptan geldi Ayhan ve Arda nın yaptığı pas hatalarının hiç birini yapmadı.

Ben Sarp a dünya yıldızı falan demiyorum kimse olayı başka taraflara çekmeye çalışmasın takımda bir şeyler yapmaya çalışan 3,4 oyuncudan biri ve ortasaha oyuncuları içinde hala en iyisi.

You dont know this game

Mustafa Sarp Hakkında

Galatasaray-Karpaty Lviv maçında oyuna olan katkısını, yaptığı faul sayısını, yere düşme sayısını ve top çalma sayısını bilen var mı?

önceden çok kızardım ama artık kızmıyorum. çabalıyor koşuyor ama yeteneği kapasitesi bu kadar. elinden geleni yapıyor. en iyi hali Galatasaray da ilk 18i zorlar orası ayrı

Şuana kadar ki Gs maçlarının tartışmasız en iyisi Mustafa Sarp'tır.

Geri
Üst Alt