#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sarp iyi demedim, Ayhan'dan iyiyidi dedim. Anlayın diye : 10 uzerinden not vereyim bugun,

Ufuk: 6

A.Turan: 3

Neill:6

Servet:6

İnsua:7

Elano:3

Kewell:7

Ayhan:4

Sarp:5

Misi:?

Pino:+

Aydın:+

Baros:6

Sabri:?

Sarp 5lik ne yapmış birde onu açıklasanda,anlasak?

Bu arada Misimovic den daha az koşmuş maç boyunca.

Sarp 5lik ne yapmış birde onu açıklasanda,anlasak?

Bu arada Misimovic den daha az koşmuş maç boyunca.

5 için cok birsey yapması gerekmedi, 5'in altında verdiklerim, direkt sonuca etki edebilecek hata yapan oyuncular, Sarp ise bugun hayati bir hata yapmadı, vasat oynadı. Orta sahada top kaybı yapmayan mı vardı? Zaten 4-5 pas yapabildik mi ki? 45-55 arası oynadık sadece.

Anlamayanlar için: A.Turan ilk devre ustuste ciddi hatalar yaptı. Elano'yu yazmaya gerek yok bence. Ayhan ön stoper gibiydi, daha arkada oynatıldı ve o mevki için onemli sayılabilecek toplar kaptırdı, birçok kontra fırsatını başlarken bitirdi. Sarp savunma onunde oynamadıgı için,o mevkilerde pek topla buluşmadı, bu yuzdende kale onunde kritik toplar kaptıramadı. 6'lıklar iadere etti. ? 'liler 45-60 arası iş yaptı ama arkasını getiremediler.

5 için cok birsey yapması gerekmedi, 5'in altında verdiklerim, direkt sonuca etki edebilecek hata yapan oyuncular, Sarp ise bugun hayati bir hata yapmadı, vasat oynadı. Orta sahada top kaybı yapmayan mı vardı? Zaten 4-5 pas yapabildik mi ki? 45-55 arası oynadık sadece.

Anlamayanlar için: A.Turan ilk devre ustuste ciddi hatalar yaptı. Elano'yu yazmaya gerek yok bence. Ayhan ön stoper gibiydi, daha arkada oynatıldı ve o mevki için onemli sayılabilecek toplar kaptırdı, birçok kontra fırsatını başlarken bitirdi. Sarp savunma onunde oynamadıgı için,o mevkilerde pek topla buluşmadı, bu yuzdende kale onunde kritik toplar kaptıramadı. 6'lıklar iadere etti. ? 'liler 45-60 arası iş yaptı ama arkasını getiremediler.

Ne zaman oldu bunlar hiç hatırlamıyorum? Kontradan pozisyon yakalacak bir pozisyon oldu Sarp 'a gitti top. Sarp daha top gelirken ayağını ayarlıyor nereye atacaksa.

Neyse az kaldı az.Bugün mustafa sarp geri pas attığında tribünde homurdamalar olmuştu,kötü bir sonuçta yuhalanacak ilk kişi olur inşallah.Amin.

Polat değil Mehmet. K.Vadisi falan seyretmem. Laf sokacagına saha içini yazsan daha iyi ama nerde laf giydirmek daha kolay.

Bu arada inşallah takım otobüsünde NTV'yi açmamışlardır maç sonu yorumları için falan. Sarp cidden iyi oynadığını düşünecek yoksa :D

Defansta yaptığı iki üç kritik müdahale harici takıma hiçbir katkısı yoktu gene.

Yazılanlar kadar kötü olsa kadroya bile alınmaması lazım ama her maç ilk 11'de.Ters bir durum var ortada.:)

Yoktan gol atıcaktı az daha hakem in hatalı kararı sonucu gol pozisyonunu yediler.Defansta ortasahada iyiydi.Hücum 2,3 kötü pas tercihi oldu.Onun dışında beğendim ama bugün geçen haftalara göre biraz kötüydü.

Yoktan gol atıcaktı az daha hakem in hatalı kararı sonucu gol pozisyonunu yediler.Defansta ortasahada iyiydi.Hücum 2,3 kötü pas tercihi oldu.Onun dışında beğendim ama bugün geçen haftalara göre biraz kötüydü.

Allahtan atmadi, aticak diye kafayi yiyordum az kalsin, hakem sagolsun attirmadi.

Gerci büyük ihtimalle kacirirdi, cünkü yine kollarini acmisti.

Oyun kurulurken devamlı iki adamın arasına giriyor.Yanında pas atacak adam bulamayan Ayhan pas hatası yapıyormuş gibi gözüküyor.

Bu adami anlatmak icin Türkcem yetmiyor yemin ederim, olmaz böyle topcu.

Bu Sarp, Ayhan ve Ali gibi hatali pas tercihler yapan topcu görmedim ben yemin ederim.

Yemin ederim önünde adam varken bom bos, ona pas atmak daha kolayken, dönüp daha zor olani yapiyor, geri pas atiyor bu adam.

Dün bir pozisyon vardi. Antepin yari sahasindayiz. Tam göbekte. Top mustaya geldi. Önünde 3 Galatasarayli var. Baros, Misi, Aydin. Aydin ve sanirim Barostu, bom bos. Aydin daha cok kanatta, arti mesafe 8-10 m, ona pek kolay atamaz, hele Sarp, hic atamaz, anliyorum. Ama önünde Baros duruyor, bom bos, 5 metre bile yok aranizda yahu at adama topu, at. Ona atarsan ya kendisi pozisyona girer, yada baska birini pozisyona sokar, mesela Misiyi, en kötü ve en büyük ihtimalle faul kazandirir. Ama nerde, Sarp dibindeki Barosa, Misiye, yada kanattaki Aydina atacagina topu daha zor olani tercih ediyor, ve dönüp geri pas yapiyor. Yemin ediyorum anlamiyorum ben bu adami. Yahu adam sen topcu musun? Dikine oynamak ne dir bilir misin? Neden kendini zorlayarak hatali pas tercihler yapiyorsun, nedennnnn.

Hani zor olani yapip geri pas atti ya, yemin ederim ardindan ne bosa kacti, nede baska birsey yapti. Topu geriye atti ve oldugu yerde, saga sola bakip duruyordu.

Nefret ettiriyorsun kendinden Mustafa, nefret.

Defansif orta saha topcusun ama defans anlaminda sifirsin, yetmezmis gibi ofansimizi da b.oka sokuyorsun, ofansimizi da etkiliyorsun.

Yahu o kadar cok pozisyon oluyor ki, adam önündeki arkadasina topu verse rakip kalesinde tehlike yaratacagiz ama Sarp arkadasimiz illa geri pas yapicak.

Hani defansi vasat olsa, yani defansif görevini iyi, kötü yapabilse ve ofansa hic karismasa birsey demicam. "adam defansif orta saha, defanstaki görevini iyi, kötü yapiyor, ofansa dogal olarak katilmiyor, bunu ondan beklemek hata olur zaten" dicam ama bu adam defans anlamda kocaman bir 0 ve yetmezmis gibi ofansa burnunu sokarak, hatali pas tercihlerle takimi zor duruma sokuyor.

Olmaz olsun böyle bir topcu.

Yahu pas özürlüsü, oyun zekasi sifir, teknigi yok, geri-yan pas ustasi falan filan bunlari gectim.

Adam bir defansif ön libero olarak defansa ne katki yapiyor?

Top mu caliyor? Pres mi yapiyor? Cok mu kosuyor?

Brakin Allah askina.

Adam faul bile yapamiyor, faul.

Offf, ki ne off.

Yoktan gol atıcaktı az daha hakem in hatalı kararı sonucu gol pozisyonunu yediler.

Ben o pozisyonda gülme krizine girdim. Takimda o kadar yildiz varken hala bu adam asil görevini yapmak yerine önde gol ariyor. :asd:

Ben o pozisyonda gülme krizine girdim. Takimda o kadar yildiz varken hala bu adam asil görevini yapmak yerine önde gol ariyor. :asd:

İşte asil görevini yapmayanlar olunca gidip sorumluluk alıyor.Sarp ın zaman zaman sabrinin de tepki çekmesinin sebebi sorumluluk alma çabaları;)

Geri
Üst Alt