Cevap: #16 Mustafa Sarp
Bu adami anlatmak icin Türkcem yetmiyor yemin ederim, olmaz böyle topcu.
Bu Sarp, Ayhan ve Ali gibi hatali pas tercihler yapan topcu görmedim ben yemin ederim.
Yemin ederim önünde adam varken bom bos, ona pas atmak daha kolayken, dönüp daha zor olani yapiyor, geri pas atiyor bu adam.
Dün bir pozisyon vardi. Antepin yari sahasindayiz. Tam göbekte. Top mustaya geldi. Önünde 3 Galatasarayli var. Baros, Misi, Aydin. Aydin ve sanirim Barostu, bom bos. Aydin daha cok kanatta, arti mesafe 8-10 m, ona pek kolay atamaz, hele Sarp, hic atamaz, anliyorum. Ama önünde Baros duruyor, bom bos, 5 metre bile yok aranizda yahu at adama topu, at. Ona atarsan ya kendisi pozisyona girer, yada baska birini pozisyona sokar, mesela Misiyi, en kötü ve en büyük ihtimalle faul kazandirir. Ama nerde, Sarp dibindeki Barosa, Misiye, yada kanattaki Aydina atacagina topu daha zor olani tercih ediyor, ve dönüp geri pas yapiyor. Yemin ediyorum anlamiyorum ben bu adami. Yahu adam sen topcu musun? Dikine oynamak ne dir bilir misin? Neden kendini zorlayarak hatali pas tercihler yapiyorsun, nedennnnn.
Hani zor olani yapip geri pas atti ya, yemin ederim ardindan ne bosa kacti, nede baska birsey yapti. Topu geriye atti ve oldugu yerde, saga sola bakip duruyordu.
Nefret ettiriyorsun kendinden Mustafa, nefret.
Defansif orta saha topcusun ama defans anlaminda sifirsin, yetmezmis gibi ofansimizi da b.oka sokuyorsun, ofansimizi da etkiliyorsun.
Yahu o kadar cok pozisyon oluyor ki, adam önündeki arkadasina topu verse rakip kalesinde tehlike yaratacagiz ama Sarp arkadasimiz illa geri pas yapicak.
Hani defansi vasat olsa, yani defansif görevini iyi, kötü yapabilse ve ofansa hic karismasa birsey demicam. "adam defansif orta saha, defanstaki görevini iyi, kötü yapiyor, ofansa dogal olarak katilmiyor, bunu ondan beklemek hata olur zaten" dicam ama bu adam defans anlamda kocaman bir 0 ve yetmezmis gibi ofansa burnunu sokarak, hatali pas tercihlerle takimi zor duruma sokuyor.
Olmaz olsun böyle bir topcu.
Yahu pas özürlüsü, oyun zekasi sifir, teknigi yok, geri-yan pas ustasi falan filan bunlari gectim.
Adam bir defansif ön libero olarak defansa ne katki yapiyor?
Top mu caliyor? Pres mi yapiyor? Cok mu kosuyor?
Brakin Allah askina.
Adam faul bile yapamiyor, faul.
Offf, ki ne off.