#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bu kadar futbol özürlüsü,nargilelik kömür bir oyuncu görmedim.Rezilsin rezil

Pino en azından bişeyler yapmaya çalışıyor. Gördünüz mü bilmiyorum bu futbol cahili takımın katili herif Ragıp'ın şutunda topun önüne atlayacağına geri çekiliyor.

Allah aşkına ıslıklayın bu adamı istenmediğini anlasın. Defol git ulan defol git.

Pinoya ettiğin küfürün 5 gömlek üstünü hala saydırıyorum sana.

Hiç şaşırmadım doğrusu.

İyi topu atmadığı için dövmeye falan kalkmadı. Neyse Arda geldikten sonra açılacak kontenjandan sonra Cana girecek ve bunu izlememize gerek kalmayacak. :)

Ben olsam direk kovarim bu adami. Hic bisey yapmiyor bide üstüne takim arkadaslarina küfür ediyor. Bu gidisle bizden takim felan olmaz.

İyiki de Pino pas atmamış orda boş kaleye yuvarlayacaktı topu ondan sonra bi 5 hafta daha sahada dolanacaktı. Suyun ısındı Sarp efendi Cana gümbür gümbür geliyor. Öyle hiçbirşey yapmadan her maç 11 oynamak yok artık.

pino bi kere barosa pas atmadi orda kizdim ama sarpa iyi etti atmadi o pasi sarp golü atip hic bisey yapmadan yine siyrilacakti ortadan iyi etti pino

maçta gören oldu mu? 2 kere değdi herhalde oda yanlışlıkla. Çok iyi saklanıyor açık sahada.

İkinci yarı adını duyan varsa biri yazsın Allah için söylüyorum yazın.Kafayı çizeceğim arkadaşlar.Adam gölge markajı ile para kazanıyor ve düzenli olarak Galatasaray'da oynuyor.Zamanında diyorum keşke bende futbolcu olsaydım.

Yeter artık seni istemiyorum GS forması altında !!

Bence ettiği küfürde % 100 haklıydı..Pino pası verse köşede zaman geçirmek zorunda kalmayacaktık..

Sana kızmıyorum Mustafa.. Seni oynatmakta ısrarcı olan Rijkaard'a kızıyorum!

o bu değil son 3 maçta takımı kurtaran M. SArp mış çok iyi oynamış. bla bla bla. Bülent Korkmaz'ın az çok yorumlarından sadece defansta kaptan olabileceğini gösteriyor.

İyiki de Pino pas atmamış orda boş kaleye yuvarlayacaktı topu ondan sonra bi 5 hafta daha sahada dolanacaktı. Suyun ısındı Sarp efendi Cana gümbür gümbür geliyor. Öyle hiçbirşey yapmadan her maç 11 oynamak yok artık.

Orda pas atması imkansızdı adam kapamıştı orayı ...

Geri
Üst Alt