#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Yine maçı çok güzel yerden izledi. Pahalı mıdır oranın fiyatı?

Mesele paraysa, parasını verelim yatsın ama oynamasın, bu adam GALATASARAY formasını taşıyacak bir oyuncu değil.

Küfür olayını yönetime tepki olarak sunalım. Belki ceza verirlerde kadro dışı kalır..

Ömrümü yedin lan sen ve Servet.

Gidin su takimdan.

Basta sen, Servet ve Aykut gidin artik lütfen.

Aglayacam lan sizin yüzünüzden

Ligtv'de Ayhan'la beraber macin oyuncusu secildi. :o

Abi git şu takımdan ya git.Yeteneğin yok,becerin yok,kapasiten yok bugün gördük karakterin yok..Yok oğlu yok..Yakışmıyorsun..

Lan bir de Pino'ya çemkiriyor yahu.İyice sinir oldum.

Hey dostum lanet olsun senin sorunun ne ha?Geç kenarda üstünü başını parçala ama sahaya girip yetmezmiş gibi oynamaya çalışıp bizi hasta etme.:o

biz bu adamdan kurtulamayacagız.yok her zaman gorucegız.bir pas atmak icin topu 3 kere durtmesını gorecegız.dusundugu seyı 30 sn den az sure olmamak uzere yapan bır adam bu ya.

Sarp 2 etti.Önce Cana'ya el kol hareketi,şimdi Pino'ya ağır küfürler.Bakalım sonu nereye varacak.

Asy.net'te Baris icin yazmisti, bende Sarp icin yaziyorum.

Sen de Korkmazin'in hatalarindan birisin

Sen en buyuk gunahlarin bedelisin

Senin icin harcanan zamana yazik

Sen en guzel duygularin katilisin!

:D:D

Bülent Korkmaz istemisti demi sarpi?

Koca Galatasaray bu adama el kol hareketi yaptiriyor ya. Vay halimize diyorum. Milleti azarlayacak duruma getirmisiz bu adami. Ya sen kimsin ya?

Ya nasıl bağırmışsa öyle acayip net geliyor sesi küfür ederken ayıptır ya

Birileri bu agresif arkadasimiza haddini bildirmesi gerekiyor.

Saglam bir sopa yemesi lazim bence.

Gün gelecek Keita gibi birini küfür edecen oda anliyacak sonra sen onunkine degil o senin seyine sey yapacak.

Ciddi anlamda klüp yöneticileri yada oyuncularla dialogu iyi olan birisi tarafından uyarılmalı.Yaptığı son derece ayıp.Sarp'ın bazı hareketleri var,kendisine aşırı güvendiğini düşünüyorum.

Sanırım Rıdvan'ı,Sergen'i izleyip iyice güvende hissediyor kendini.Kim ne derse desin ben iyi futbolcuyum tavırları var :)

Misimovic yerine ortasaha almalıydık iki yönlü oynayabilecek.Nasıl olsa Mustafa var forvet arkası olarak Misiye gerek yoktu..

Geri
Üst Alt