#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

kendi takima arkadasina küfür edecek kadar saygisiz bir Sahis.Yaziklar Olsun sana.Bir de yaptigi is icin Para aliyor.

mustafa evet galatasaray topcusu değilsin kapasiten kısıtlı ama bu senin suçunmu oynatanların suçumu orasını bilemem.bildiğim sahaya çıkdığında elinden geleni yaptığındır.biz kimleri kabullendik ama bazı taraftar bozmaları seni kabul edemiyor,ama sen gol atsan köpek gibi sevinir bu sana hakaret edenler ismini 3 kere arka arkaya bağırır.olsun pinoya ettiğin küfürde emin ol bede ettim pinoya küfür.dakika 93 ve sen geriye dönük orta saha oyuncusu o dakikada oradaydın ve o golü boş kaleye atmanda en doğal hakkındı.ve yaptığında sonuna kadar haklıydın.

Hakan Şükür'ü türlü sebeplerden dolayı çoğu kişi sevmezdi etmezdi ama sahanın ortasında bağıra çağıra takım arkadaşına küfür eden bir insan olmazdı onun zamanında. Takımda bir başıboşluk var, yardımlaşma bütünlük yok. Bu sene zor işimiz, her hafta daha iyi olacak mı diye boş umutlar içerisindeyiz. Sadece bütünlük de değil, başarının ortasahadan geçtiği ligde Sarp-Ayhan, Guti-Erst, Selçuk-Colman gibi kalite farkı var. Baros berbat da oynasa diğer hafta banko oynayacak, Kewell temposuz, Pino Galatasaray'ı taşıyacak bir oyuncu mu tartışılır. Zaman geçtikçe daha iyi olacak mı diye bekliyoruz Rijkaard gibi..

mustafa evet galatasaray topcusu değilsin kapasiten kısıtlı ama bu senin suçunmu oynatanların suçumu orasını bilemem.bildiğim sahaya çıkdığında elinden geleni yaptığındır.biz kimleri kabullendik ama bazı taraftar bozmaları seni kabul edemiyor,ama sen gol atsan köpek gibi sevinir bu sana hakaret edenler ismini 3 kere arka arkaya bağırır.olsun pinoya ettiğin küfürde emin ol bede ettim pinoya küfür.dakika 93 ve sen geriye dönük orta saha oyuncusu o dakikada oradaydın ve o golü boş kaleye atmanda en doğal hakkındı.ve yaptığında sonuna kadar haklıydın.

Hiçbir şekilde takım arkadaşın kaleye vurdu diye küfür etme hakkına sahip değildir. Savunduğun konu bence çok saçma ve yakışıksız.

genel-izleyici-2.jpg

M.Sarp'ın nasıl bir oyuncu olduğunu görmek için küfretmesini beklemiş kimselerden değilim. Sen takım için birşeyler yapma, hak etme, varlığın yokluk olsun, yorulma, son 5 dakika herkesin kıçından terler akarken beklemekten, takımı izlemekten sıkıl rakip kaleyi ziyarete çık takım arkadaşından pas alama ve küfret.

Pino M.Sarp'a pas vermeyerek doğru olanı yapmıştır. Ben olsam saha içinde suratına bakmam.

kisa ve oz .Galatasaray 'da oynayacak floryada idmana cikacak kalibrede bir oyuncu degil.

(gel gorki her hafta 11'de)

Yeter yahu. Sarp'ı şimdiye kadar en çok eleştirmiş forum üyesi olarak son eleştirilerden ben bile rahatsız olmaya başladım.

Oynayana değil oynatana bakın biraz.

Onun için:

Sarp gibi vasat altı bir futbolcuyu her hafta ilk 11'de oynattığı gelecek maçta tribünler Adnan Sezgin'i protesto etmeli. Adnan Sezgin istifa diye bir ağızdan bağırmalı taraftar!

Transferinde pay sahibi olan herkesi Allah bildigi gibi yapsin. Geldiginde tepki gösterenlere, nasilsa sadece kadro derinligi icin alindi, 18'e bile zor girer diyordum. Bu takimin banko oyuncusu olabilecegini hayal bile edemiyordum, mantigima sigmiyordu bu durum. Her firsatta dalga konusu olan Inamotonun su an senin yerine bu takimda olmasi icin neler vermezdim. Mehmet Güvenin, Petrenin senden ne gibi bi eksikleri vardi da bu oyuncular adeta kovulurcasina gönderildi ve sana hala bu kadar tahammül ediliyor? Saidou hatta abartayim Cihan Haspolatliyi bile arar oldum. Bir orta saha oyuncusunda olmasi gerek hic bir özellige sahip degilsin, pas atamiyorsun, top kapmiyorsun, fizik gücün yok, oyun zekan yok, sut atmazsin. Nerde durman gerektigini bile bilmiyorsun. Sen bu formayi giyerek hayalini gerceklestiriyorsun, ne mutlu sana. Ama bunu yaparken o üstündeki formanin, armanin asigi olan milyonlarca insani takimdan sogutuyorsun. Bütün bunlara ragmen, en azindan efendi adam, düzgün konusuyor falan derdik. Ama sen gene bizi futboldan sogutmakla mesgul oldugun bir mac esnasinda, o maci birazcik olsun cekilir hale getirmeye calisan bir adama, 23 yasinda kendini ispatlama cabasinda olan genc bir meslektasina, en önemlisi takim arkadasina milyonlarin gözü önünde küfür ettin. Hem de bagira bagira, o cocugun gözünün icine baka baka. Oyuncularin bir önemi yok, mühim olan Galatasaray diyordum hep. Öyle degil artik iste. Sana olan nefretim Galatasaraya olan sevgimi bastiracak yakinda. Yillardir, takimim ne durumda olursa olsun, mac günlerini heyecanla bekleyen ben, senin oynayacagini bildigim icin heyecanlanamiyorum. Suc sende degil gerci, en acisi da bu.

duygularımı tamamen yansıtan çok güzel bir yazı olmuş gerçektende..

artık mustafa'yı sahada görmek benim içinde çekilmez bir hal aldı diyebilirim.

son 3-4 sezondur kaçırdığım 2 Gs maçı bu sezonki eskişehir ve g.antep maçlarıydı ve gidip izlemememin en büyük sebeplerinden biriydin.

yine de Gs sevgimin çok daha ağır bastığını düşünerek sana rağmen buca maçına gittim ve bundan sonraki maçları yine kaçırmayacağımı biliyorum.

maçlarda aldığım en büyük keyifin -belki bir sonraki maçta oynamamana yardımcı olur diye- boş pozisyonlarda kaçırdığın goller olması ne acı birşey.

şunu da bil sen orada pino'ya küfür ederken ben teşekkür ediyordum.

umarım bundan sonraki maçlarda görmeyiz seni.

umarım devre arasında gönderilirsin.

umarım Aslantepe'nin açılıs macında yine sahada seni görmek zorunda kalmayız.

(yeni stadın açılış maçında orta sahanın ortasında m.sarp'ın oynaması.. ne acı..)

yani küfür etmesi gayet dogal diyorsun?Neyse Kepenkleri indirelim o zaman, Formalari da Sandiga koyun seneye bakalim artik...Cok Yazik.

Artık içerideki maclarda protesto edilmeli yolsa bu isin sonu yok

1 hafta daha oynarsa bu "müthis" karakterli herif, Rijkaard benim icin biter.

kimse kusura bakmasın.yerine adam alsaydı yönetim o zaman. hocaya falan kızın.adama niye kızıyorlar anlamıyorum.hadi geçen sene olsa neysede.biliyodu herkes nasıl performans verdiğini bu adamların.ortasahamız ayhan barış mustafa sarpa emanet.sorun topçularda mı?.yoksa onları oynatanda mı? herkes biliyorki rijkaard o bölgeye adam isteseydi yönetim alırdı.demek hocamız memnun bu oyunculardan.

kimse kusura bakmasın.yerine adam alsaydı yönetim o zaman. hocaya falan kızın.adama niye kızıyorlar anlamıyorum.hadi geçen sene olsa neysede.biliyodu herkes nasıl performans verdiğini bu adamların.ortasahamız ayhan barış mustafa sarpa emanet.sorun topçularda mı?.yoksa onları oynatanda mı? herkes biliyorki rijkaard o bölgeye adam isteseydi yönetim alırdı.demek hocamız memnun bu oyunculardan.

bu küfürleri hakaretleri teknik heyet yadan yönetim etmedi bu .... adam etti

Samiyende ıslıklayın yuhalayın su herifi yeter artık ya yeter cıdden nerde bu ultraslan :(

resmi siteden süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır açıklaması gelmeden bu yönetim benim için bitmiştir. hiç kimse bu takımın futbolcusuna küfür edemez. hiç kimse o formayı yırtamaz. mustafa sarp bu takımdan gidene kadar sami yende protesto edilmeli

Geri
Üst Alt