Transferinde pay sahibi olan herkesi Allah bildigi gibi yapsin. Geldiginde tepki gösterenlere, nasilsa sadece kadro derinligi icin alindi, 18'e bile zor girer diyordum. Bu takimin banko oyuncusu olabilecegini hayal bile edemiyordum, mantigima sigmiyordu bu durum. Her firsatta dalga konusu olan Inamotonun su an senin yerine bu takimda olmasi icin neler vermezdim. Mehmet Güvenin, Petrenin senden ne gibi bi eksikleri vardi da bu oyuncular adeta kovulurcasina gönderildi ve sana hala bu kadar tahammül ediliyor? Saidou hatta abartayim Cihan Haspolatliyi bile arar oldum. Bir orta saha oyuncusunda olmasi gerek hic bir özellige sahip degilsin, pas atamiyorsun, top kapmiyorsun, fizik gücün yok, oyun zekan yok, sut atmazsin. Nerde durman gerektigini bile bilmiyorsun. Sen bu formayi giyerek hayalini gerceklestiriyorsun, ne mutlu sana. Ama bunu yaparken o üstündeki formanin, armanin asigi olan milyonlarca insani takimdan sogutuyorsun. Bütün bunlara ragmen, en azindan efendi adam, düzgün konusuyor falan derdik. Ama sen gene bizi futboldan sogutmakla mesgul oldugun bir mac esnasinda, o maci birazcik olsun cekilir hale getirmeye calisan bir adama, 23 yasinda kendini ispatlama cabasinda olan genc bir meslektasina, en önemlisi takim arkadasina milyonlarin gözü önünde küfür ettin. Hem de bagira bagira, o cocugun gözünün icine baka baka. Oyuncularin bir önemi yok, mühim olan Galatasaray diyordum hep. Öyle degil artik iste. Sana olan nefretim Galatasaraya olan sevgimi bastiracak yakinda. Yillardir, takimim ne durumda olursa olsun, mac günlerini heyecanla bekleyen ben, senin oynayacagini bildigim icin heyecanlanamiyorum. Suc sende degil gerci, en acisi da bu.