#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

pino gecen sene sarp bu sene gelseydi gorseyim bakalim mustafayi bagirabiliyormuydu yada ayni sekilde baros yapsa bagirabilirmiydi onlara

1 sene icinde kendisini takimin Abisi konumuna sokmaya calisiyor. Ayhan´in gol sevincinde bile kendini önplana cikarmaya calisti, dikkat edin. Ayhan Rijkaard´a kosunca morali bozuldu. Iyice bakin gol sevincine. Mustafa Sarp´i böyle triplere sokmaya basardiysak, vay bu kulübün haline. Gercekten yazik. Mustafa Sarp gibi bir oyuncu icin Galatasaray´da yedek oturmak bile cok büyük bir seref olmali. Bide utanmadan surat filan asiyor, Cana´ya el kol hareketi yapiyor, Pino´ya cok agir küfür ediyor. Sen kimsin lan? Ayhan´i bile islikladi bu taraftar ama Sarp´a kimse bisey yapmiyor. Erkeksen Arda´ya küfür etsene, Servet´e küfür etsene.

Bu hafta köpek gibi özür diletmek zorundalar bunu. Eger ilk 11´e koyarsa Rijkaard bunu yine, Rijkaard da biter benim gözümde. Nefret ettigim tek futolcu. Begenmemek de degil bu, nefret etmek.

Kewell atmasa o pası küfür edebilirmiydi?

buldu garibim pino yu küfrediyor arda ya servete etsene o küfürü yada kewelle barosa cünkü kewell baros 2 yildir burdalar o küfürü anlar daha yeni gelmis pino ya küfrü basiyor kötü oyunculugunun yaninda ayni zamanda küfürbazmisda

Ya biz bu adamı, İyi yedek olur. Mücadeleci..Klübede dursun diye almıştık, adam 11'in vazgeçilmezi oldu :o

orda anlık bi şekilde küfür etmesi doğal,çünkü bomboştu etrafında kimse yoktu,pino pası atsa çok büyük ihtimal go lolacaktı,o sinirle bi an ağzından kaçmış olabilir,biraz fazla bağırdı orası ayrı.

orda anlık bi şekilde küfür etmesi doğal,çünkü bomboştu etrafında kimse yoktu,pino pası atsa çok büyük ihtimal go lolacaktı,o sinirle bi an ağzından kaçmış olabilir,biraz fazla bağırdı orası ayrı.

Hali sahada arkadaslarinla mac yaparken olabilir, evet. Ama Galatasarayin profesyonel futbolcusu, takim arkadasina milyonlarin gözü önünde avazi ciktigi kadar bagirarak küfür ediyorsa, o futbolcu temsil ettigi camianin degerlerinin, kültürünün farkinda degil demektir. Sinirlenirsin, arkani döner kendi kendine söylenirsin o ayri. Ama sembol ismi Metin Oktay olan bir camia, ve her firsatta Metin Oktayin ruhu ve durusuyla övünen bir takimin taraftari böyle bir olayi dogal görmemeli diye düsünüyorum. Dogal görüyorsa da kendisiyle celisiyordur.

Kewell ın küfürlerine bir şey demeyip takım 2. golu bulsun rahatlasın diye 80. dk. da 50 m. depar atıp pas alamadığı için azından küfür çıktı diye Sarp a saldıranlar adeletiniz bu mu?Tam tersi olsa Pino kendi dilinde küfür sallasa anlayacaktınız sanki.

küfür eden Sarp degilde Arda yada baskasi olsaydi kadro disi kalmasini hala istermiydiniz?

bu takima yakismiyor iyi bir yedek olabilir sadece dogru ama bu adami sevmiyorsunuz diye her yaptigi hareketide elestirmenin bir anlami yok

bilmem anlatabildim mi...

İnanamıyorum Yunus bu yorumu senden gördüğüme. Aga, profesyonel ! futbolcu bunlar. Görmemiştir, etmemiştir vs. Yiyorsa Arda'ya etseydi yer miydi? Bu olaydan dolayı bana göre ceza bile almalı.

Kewell ın küfürlerine bir şey demeyip takım 2. golu bulsun rahatlasın diye 80. dk. da 50 m. depar atıp pas alamadığı için azından küfür çıktı diye Sarp a saldıranlar adeletiniz bu mu?Tam tersi olsa Pino kendi dilinde küfür sallasa anlayacaktınız sanki.

Kewell bizim oyuncularımızdan kime açık açık küfür etti ? Alakayı cidden anlayamadım. Başkasına sövse bunlar denilmez zatenç

Orada Pino değilde Arda-Sabri-AYHAN-Baros-Kewell vs. olsa kufur edıcekmıydı

Aynı pozisyonda Arda veya Kewell veya Baros veya Ayhan olsaydı Sarp öyle bağırabilecek miydi ?

Bunun cevabını verdikten sonra eleştirmek veya eleştirmemek gerek...

Kewell kendı takım oyuncusuna asla kufur etmedı etmezde o kelımelerı hakeme ve rakip futbolculara soyluyor dıkkat edın bıraz mustafa gibi pinoya etmıyor ama mustafa sevenlerı cokmus

Kewell ne zaman bir takim arkadasinin gözünün icine bakarak, sanki düsmaniymiscasina bagirarak küfretti? Ya da ne zaman bir takim arkadasina küfretti? Ben hatirlamiyorum da o bakimdan sordum. Ayrica Kewell'in ettigi bize küfür gibi gelse de, Ingilizce konusulan ülkelerin hepsinde nerdeyse baglac olarak kullanilir f.ck kelimesi, Avrupa maclarinda da nerdeyse her oyuncunun hakeme sitem olarak söyledigi bir sözdür. Türkce meali en fazla bir yürü git'dir.

Benim derdim kufur etmesı değil

-saha içinde elı belınde dolasması

-rakibe dalmaması (on lıbero dediğin agresif olur kayar vurur top çalar bunlar sarp'ta % 2 bile yok kaymayan top kapmayan onlibero arkadas)

-kendını bısey sanıp daha Cana ile ilk kez 11de cıkmısken avupa macıydı sanırım el kol hareketı yapması kendını bısı sanıyor

vs.vs.

Galatasaray´in futbolcusu diye bu hareketi mazur görmemi kimse bekleyemez. Yaptigi karaktersizliktir, ayrica yeni gelmis genc bir futbolcuya köpek gibi bagirmak da nasil aciklanir bilemem. Galatasaray tarihinin en gereksiz, en faydasiz, kosmasi bile sinir bozan bir futbolcudur. O istekli ayaklarini gitsin de derbilerde yapsin. Derbilerde saklancak delik aramasin o zaman. Ikili mücadeleye girip de tek top kapamayan tek futbolcu dünyada. Onun bizde banko oynamasi Galatasaray icin koca bir ayiptir. Onu destekleyenler de mutlu olsun Sarpinho´lariyla.

Cana'ya yaptığı el koldan sonra, Pino'ya ettiği küfür gözümde sıfır olmasını sağlamıştır. Bu adam parçalıyı giymeyi haketmiyor ve o armayı taşırken görmek istemiyorum. Umarım en kısa sürede gider.

Adnan Polat agirligimizi kaldiramayan futbolcular gidecek dedi, meger bu futbolcular Keita,Topal,Güngör´müs. Sarp hala takimda :) Cok begeniyorsa Sarp´i götürsün Rijkaard onu bizden sonra gidecegi takima. Bize zarar vermesin. Yeter artik.

Geri
Üst Alt