#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Türkçe özrün var galiba. Sarp la bu kadar ilgiliysen tavsiyem bir iki röportajınıda dinle ek olarak Türkçe öğrenirsin en azından.

Senin yasin kac ?? Benim sorumun Türkce özürüyle ne alakasi var ?? :asd:

Sarp düzgün Türkce konusuyor diye mi bu formayi hak ediyor ?? :o

Senin yasin kac ?? Benim sorumun Türkce özürüyle ne alakasi var ?? :asd:

Sarp düzgün Türkce konusuyor diye mi bu formayi hak ediyor ?? :o

1.si senden büyük.

2.si kusura bakma Türkçe sorunun yok, anlama sorunun var.

Ben Misimovic in yapmadığı şeyleri de yapmaya çalışıyor diyorum sen ''Oyunun iki yönünüde mükemmel oynuyor demi'' diyorsun.Bir iki röportojanı dinle bari Türkçen gelişsin diyorum sen '' Sarp düzgün Türkce konusuyor diye mi bu formayi hak ediyor'' diyorsun aklınca dalga geçmeye çalışıyosun.

1.si senden büyük.

2.si kusura bakma Türkçe sorunun yok, anlama sorunun var.

Ben Misimovic in yapmadığı şeyleri de yapmaya çalışıyor diyorum sen ''Oyunun iki yönünüde mükemmel oynuyor demi'' diyorsun.Bir iki röportojanı dinle bari Türkçen gelişsin diyorum sen '' Sarp düzgün Türkce konusuyor diye mi bu formayi hak ediyor'' diyorsun aklınca dalga geçmeye çalışıyosun.Özür dilerim ya Türkçe sorunun yok beyninde sorun var senin.

Kolay mı Kewell,Misimovic,Pino,Baros un arkasını ve Ayhan ın kaptırdığı topları,yaptığı pas hatalarını toplamak.

Bunu diyen adamla dalga gecmeyecemde ne yapacam ?? Adamin bir kere bile topa kaydigini görmedim oynadigi bütün maclarda. Sen diyorsunki bu adamlarin arkasini topluyor. Kusura bakma ama bu adamin bu takimda birb.ka yaramadigini görmeyen, hatta savastigini iddaa eden bir kisiyle ben nasil ciddi bir tartisma icinde olayim ??

Bravo, birazdan hakaretlerin yerini küfürler de almaya başlar..

Arkadaslar, biraz sakin olalim lütfen. Nihayetinde farkli düsünüyor olabilirsiniz ancak düsüncelerimizi ifade ederken anlasilir, Türkce kurallarina uygun ve nezaket kurallari cercevesinde yapmak degil midir güzel olani, olmasi gerekeni? Hos, benim sizlere akil vermek haddime degil ama gelin Yunus'a kulak verelim derim;

Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım

Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz

Yunus sözün anlar isen, mani'sini dinler isen

Sana iyi dirlik gerek, bunda kimseler kalmaz

Muhabbetle...

Arkadaslar, biraz sakin olalim lütfen. Nihayetinde farkli düsünüyor olabilirsiniz ancak düsüncelerimizi ifade ederken anlasilir, Türkce kurallarina uygun ve nezaket kurallari cercevesinde yapmak degil midir güzel olani, olmasi gerekeni? Hos, benim sizlere akil vermek haddime degil ama gelin Yunus'a kulak verelim derim;

Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım

Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz

Yunus sözün anlar isen, mani'sini dinler isen

Sana iyi dirlik gerek, bunda kimseler kalmaz

Muhabbetle...

Eyvallah haklısın dostum ama insanlar birbirini provoke ediyor burda resmen Dtp lilerin politikası başka bir şey değil okadar şey de ''hakaret etmeden'' insanları provoke et sonra gelsin biri kafa atsın sonra ''mazlum'' u oyna.

"Bazen susmak, bir seyleri anlatmanin en güzel yoldur" derler; Hakliyi-haksizi, dogruyu-yanlisi bazen "zaman" belirler ki "beklemek" düser kimi zaman insanin payina... Susmak, zamana birakmak ve esnada beklemenin gereklilikleri'ni hakkiyla yerine getirmek gerekir hal böyle olunca.

Gelin simdilik susalim bu hususta ve zamana birakalim. Zaman, dogru olani karsimiza cikaracaktir muhakkak.

Muhabbetle...

E tabii olarak, herkes kendi bilir; herkes kendini bilir.

Yok abi ben onu bunu bilmem,Fatih üye girişi yaparken,sanal bir alkolmetre olsun onu Mozilla algılasın,eğer yüksek promilli olduğunu anladığı an sayfa kapansın :D :D

Türkçe özrün var galiba. Sarp la bu kadar ilgiliysen tavsiyem bir iki röportajınıda dinle ek olarak Türkçe öğrenirsin en azından.

Evet çok düzgün konuşuyor "Pinooo! Pinoooo! Pinoooo!" dedi ve arkasından o kadar akıcı ve net bir şekilde küfretti ki maçı izleyen çocuklar Türk dili hakkında pek çok şey öğrendi ilk fırsatta kullanırlar herhalde!

Mustafa aslında günlük hayatta en çok kullandığımız klişe bir küfrü etti ama esas sorun kendini yırtmasıydı.Sessizce koy geç :D

Bu takıma ve tasıdıgı o armaya yakısmıyor en kısa zamanda gıtmesı dılegıyle

Geri
Üst Alt