#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

ya arkadas, bu adam yine ilk 11 de olursa haftaya napariz?

kendimi ilk 11 de olmayacak diye hazirladim 3-4 gündür ama ya olursa?

Bucaspor karşısındaki kadro bozulmayacaktır. İlk 11 yani yine Sarp.

mustafa sarp 11 de olduğu sürece takımın maçlarını izlemek hakikaten azap

ardanın sayfası 37de.

mustafa sarpınki 240larda. :happynew: :asd: :asd:

dünya yıldızımızın kıymetini bilmeliyiz arkadaşlar.:)

Sarp, Ayhan ya da Barış'tan biri ilk 11'de olduğu sürece maçları izlemeyeceğim!

..........Ekşi mode on...........

1-Ne kadar yeteneksiz olduğunun farkında olmadan pino'ya küfür edebilecek kadar Galatasaray takımına yakışmayan oyuncu.

2-Formasını yırtması, direk klüpten yollanma sebebi olması gereken oyuncu.

3-Orta sahada kaçırdığı adamın arkasından yaptığı el kol hareketleri ile adamı durduracağını sanan gölge markajcı.(pas yok ,teknik yok,bari mücadele et)

4-Valecia'dan 4 yiyen Bursaspor'un göstermiş olduğu "futbolumuzdaki gelişim" mesajının kişi bazında temsilcisi.

5-Aslantepe'ye kombine sattırmama nedeni. (Bu adam yüzünden kombine almayacak tanıdığım 7-8 kişi var)

..........Ekşi mode off........

[video=youtube;w3hZZ7Sn3jI]https://www.youtube.com/watch?v=w3hZZ7Sn3jI[/video]

Makineli tüfek mübarek :) Bi durmadi ya :D Kafayi yerdim ben birisi telefonda böyle konussa benimle :D Eminim Kenan da bi sus lan demistir icinden :D

Ibb'ye karsi kesinlikle Cana oynamali. Pino veya Kewell artik disarda bekliyecek. Cana bu takim icin cok önemli bir oyuncu olabilir. Yeteneklerini butün Avrupa biliyor ama bizde nedense yedek oyuncu durumunda. Orta alan cok önemli. Orayi güvenli bir sekilde olusturmaliyiz.

arkadas adam kirmizi kart bile görmüyor önde oldugumuz macta gidip birine kafa atsa 3 4 mac ceza alsa ne güzel olur mesela fener macinda su bilica nin agzini burnunu kirsin bi ise yarasin :D

Arkadaşlar Tamam MUstafa Sarp çok kötü bir oyuncu olabilir.Ama O KÜFÜR mevzunu abartmayın.Maç içinde herkes birbirine küfür ediyor.Çok rahatsızsanız Önce Tribünleri susturun.Küfürün babası Tribünlerde.Olayı fazlaca abartıp Mustafayı kurban seçip ona yumuluyorsunuz.Onu sahada tutanları onu takımda tutanları sorgulama yok.Rijkaard Mustafayı bu haftada oynatırsa artık Rijkaardın maçları nasıl izlediğinden şüphe etmeye başlayacağım.

O kufurden PFDK'ya neden gıtmedı anlamıs değilim bari 3-4 mac kurtulurduk

hakkaten ya küfürden şöyle 3-4 maç ceza alsaydı da rahatlasaydık biraz.

yine oynamasın oynamasın diyoruz ama görün akşam yine ilk olarak sarp'ın ismini yazıcak rijkaard.

en sonunda tribünlerden sahaya atlayıp ben sakatlayacağım reisi:D

Islıklayın adamı beyler yoksa kurtulus yok Samiyen'e gidiceklere duyurulur :)

yaa küfür olayını abartmayın diyosunuzda bu rezil adam formayı yırtan rezil bi herif sana şereftir o formanın nasip olması nasıl yırtarsın. yönetim bu adamı göndermeli. lanet olsun

Geri
Üst Alt