#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

yaa küfür olayını abartmayın diyosunuzda bu rezil adam formayı yırtan rezil bi herif sana şereftir o formanın nasip olması nasıl yırtarsın. yönetim bu adamı göndermeli. lanet olsun

Adam yenilgiyi hazmedemediği için yırttı o formayı. Bu da takım sevgisini gösteriyor. Abartmayalım.

Adam daha ustund tasıdıgı formanın degerı bılmıyor o forma kutsaldır o arma bızım ıcın sereftır senın gıbılr yırtsın dıye yapılmamıstır tasıdıgı formanın degerını bılmıyor bıde Misinin onunde oynaması yokma deli oluyorum Allahım sen sabır ver bana

Adam daha ustund tasıdıgı formanın degerı bılmıyor o forma kutsaldır o arma bızım ıcın sereftır senın gıbılr yırtsın dıye yapılmamıstır tasıdıgı formanın degerını bılmıyor bıde Misinin onunde oynaması yokma deli oluyorum Allahım sen sabır ver bana

evet misimoic transferi olurken bende sıkça yazmıştım.sen misimovici transfer et arkasına sarpı yerleştir .vay anam vay:(

hakkaten ya seyirci artık ıslıklasın şu adamı , bugün biletlerin de çoğu tükenmiş , tepki gösterilmeli artık şu adama.

evet misimoic transferi olurken bende sıkça yazmıştım.sen misimovici transfer et arkasına sarpı yerleştir .vay anam vay:(

Frank'ın dusuncesı bence ondekı 4luyu bozmaıyım nasıl ola pozisyona gireriz ya arkası Sarp-Ayhan varken ne poziyonu Cana'yı oynat top bizde daha fazla kalır ayrıca kesınlıkle Cana oynasa top Miside daha fazla kalır ve baskılı oynarız ama nerdee

Frank'ın dusuncesı bence ondekı 4luyu bozmaıyım nasıl ola pozisyona gireriz ya arkası Sarp-Ayhan varken ne poziyonu Cana'yı oynat top bizde daha fazla kalır ayrıca kesınlıkle Cana oynasa top Miside daha fazla kalır ve baskılı oynarız ama nerdee

cana oynarsa bence ayhanın ofansif özelliği daha fazla ortaya çıkar.çünkü cana defansif açıdan sarpdan çok çok daha yararlı olur.umarım arda dönünce cana oynamaya başlar artık.:o

sarptan vole bekliyorum bu maçta .sonrada takla şov.:D

Pino oynamasın Cana oynasın.Bu adamı görmektense Aydını Serdarı görmeyi yeğlerim.Yeter Rijkaard Mustafa Sarpla aranda ne tür bir ilişki var ??

Buaksam yine bir resital sunacak bize.

Bu adam bugün teoki yemezse taraftardan cok üzülürüm.

Messi gibi bile oynasin yinede o ettigi küfürü unutmamaliyiz.

Bence Messi gibi oynamasını sağlayacaksa tüm takım arkadaşlarına küfretsin, tribüne doğru taraftara da küfredebilir, yönetime küfrederse koro halinde destekleyen bile çıkar. Sonuçta bu küfürler küfür ettiği kişileri bağlar, cevabını onlar verecektir. Bunlar oynadığı futbolu bağlamaz. Birbirinden ayırmak gerekiyor.

4. lig futbolcularının bile gülüp geçeceği, gazosuna mahalle maçı futbolcularının içinde en yeteneklisi Sarptır bence. Rijkaard çok sevdiği Sarp'ın yanına başka Sarplar bulmalı. Süper 4-3-3 sistemi olur. Tabi anladık artık sistem ve 4-3-3 ayrı şeyler.

Kaleci

Aydın Servet Servet Solbek

Aydın Sarp Sarp

Elano Sarp Sarp

Dream Team

Kendi takım futbolcumuzla alay etmek çok yanlış ama bugün ilk 11 de yoksun mustafa

ahahahahahaha:D

Hahaha bu iş bu kadar sarp efendi.Çok geç bile kalındı ama dua et işte.

Geri
Üst Alt