#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

maçları en yakından izleyen adam..

üstelik kombine bileti için üstüne para alıyor :o

Cana çıkıp, M.Sarp girdikten sonra maçta dengeler bozuldu.

Pozisyon bulamayıp, üstüne pozisyon verdik.

Yorumcu olarak müthiş, futbolcu olarak vasat ötesi. Oyuna girdiği anda kaos futbolu başlıyor.

Ahmet Cakar; Mustafa Sarp Galatasarayda kaptan olabilecek kisilikte bir oyuncu.. :eek:

ahmet çakar a göre tam kaptan olacak oyuncu ..o nun kaptan olduğu maçı izleyeceğime yaprak dökümünü izlerim daha iyi

Mustafa Sarp'ı anında yabancı dil kursuna gönderiyoruz. Gelecekte müthiş bir tercüman olacaktır Mustafa. :asd:

Yalnız gerçekten kendisi ilerde başarılı bir yorumcu olacaktır. Türkçesi çok iyi üstelik aslında konuşması falan esprili.

Ama maalesef yetenekli değil işte.

O tarz yorumların niyeti belli manipule ediyorlar taraftarı.

Mustafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarp Mustafaaaaaaaaaaaa Saaaaaaaarp oley oley oleeeeeeeeey

Bu adamın oynadığı her saniye Galatasaray için zarardır. 10 kişi oynayalım, bu adam oynamasın o kadar yani.

Bugün maça biraz geç yetiştim 2. golden biraz önce ve olmadığını fark edince orta sahanın ilk defa pas yaptığını, pas dağıttığını görünce herzamanki M.Sarp ve sabredenlere, o'nu futbol oynaması için stada sokanlara ettiğim olağan küfürlerime yenilerini ekledim. 1 oyuncunun varlığı sahadaki diğer 9 futbolcunun dengesini nasıl bozar geldiği günden beri yazıyorum fakat bugün sanırım görmek istemeyen bazıları da görmüştür, görmediyse de çokta.. Cana çıkıp oyuna girdiğinde dengenin nasıl bozulduğu; boş koşularına, el kol işaretiyle diğer futbolcuları yönlendirme çabalarıyla, seyirciliği ile tekrar ve tekrar bıkmadan sahada rakip oyuncuya konteslik yapmasıyla açıklanabilir!. M.Sarp Galatasaray'ın 18inde olabildiği sürece birşey beklemiyorum.

AA

Mustafa Sarp basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçın henüz başlarında buldukları gollerle işlerini kolaylaştırdıklarını dile getirerek, ''Anahtar, nokta golleri erken bulmamız oldu. Bu galibiyet çıkışımızı devam ettirmek için önemliydi. Kardemir Karabükspor maçını da kazanıp, milli maç arasına nefes almış bir şekilde girmek istiyoruz'' dedi.

Tecrübeli futbolcu, Bucaspor maçında takım arkadaşı Pino'ya yönelik saha içinde sarf ettiği ve kameralara yansıyan sözleri için de ''Ben o sözleri Pino'ya bir hakaret olarak söylemedim. Hangimiz zaman zaman argo konuşmuyoruz ki. Saha içinde herkesin yakasına mikrofon koysanız, RTÜK maç yayınlatmaz. Söylediğim şeyin hoş olduğunu söylemiyorum, ama maç içindeki bir durum ve duyulması hoş bir durum değil. Buna benzer çok durum olabiliyor. Bir anlık refleks'' demekle yetindi.

Dün oyuna girdi mac benim icin bitti. Haksiz da cikmadim. O girdikten sonra yine berbat bir futbol oynadik, heycanim filan kalmadi. Sarp´li Galatasaray basarili olamaz. Galatasaray tarihinde nefret ettigim tek futbolcu.

Geri
Üst Alt