#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Kovun gitsin. Diyarbakirspor´da kime küfür etmek istiyorsa etsin. Bizden uzak dursun.

Bulunmaz hint kumaşı sanki arkadaş !

Kaç yaşına gelmiş adam 3 senelik imzalamışlar bi de

2012 de marduk'un yeni adı olucak Sarp sahaya çıkartıldığı takdirde.

takımdan gitmesi gereken ilk adamlardan biri elanodur.. mustafa, elanodan daha fazla hakediyor o formayı..mustafaya bu kadar yüklenilmesini anlamsız ve acımasız buluyorum. tamam mustafa yetenek olarak bizim takıma yakışmıyor ama her problemi onun üstüne yıkmak cok acımasızca...

Bu adam'dan nasil kurtuluruz ya, adami görünce, tipine
k025.gif
geliyor.

İyi en azından ben küfür etmedim bana komplo kurdular dememiş.

Ben dedim gerekirse bi daha derim ahada diyorum pinooo pinooo senin ben taaabelanııı pinooo(canlı yayında sarp kriz geciriyor):D

Ahmet Çakar:İlerde Galatasarayın kaptanı olur :S :S

Mustafa futbolu bilmiyor. Taktik, teknik vs. vs. hiçbirşey yok bu oyuncuda. Öncesinde bazı kişiler Mustafa'nın pozisyon bilgisi iyi vs. vs. diyordu o kişilerle bu konuyu da sabaha kadar tartışmaya hazırım. Bunu kızgınlıkla falan da yazmıyorum dünkü maçtan sonra gerçek anlamda Mustafa'nın futbolu bilmediğine emin oldum. Topu tutamazsın, pas tekniğin iyi değildir fakat futbol adına belirli doğruları bilmeli futbolcu bunun da başında pozisyon bilgisi geliyor. Mustafa pozisyon almayı bilmiyor, bilmiyor, bilmiyor..

Örneğin dünkü maçta bir pozisyonda Neill ilerde kaldı ve onun yerine Cana geçti, Neill kendi yerinde Cana'nın olduğunu görünce rakibi karşıladı direk, pozisyon bitiminde de tekrar oyundaki gerçek mevkilerine geçtiler. Sonra Mustafa'yı izledim. Mustafa rakip atakta gerçekten pozisyon almasını bilmiyor. Bir iki pozisyonda sağa doğru gittiki tamamen dengesizdi kendi alanı boş kaldı ve o boşluğu dolduracak oyuncu yoktu, maçta direk kendi pozisyonunu çok dengesiz bir şekilde bırakıp sağa sola doğru bazen koşturdu. Gene mesala bazı ataklarda pozisyon alması gerekirken pozisyon alamadı geride kalıp yürümeye devam etti. Bir pozisyonda koşu yaptı ki tek olumlu hareketi idi. İyi ve organize olan bir takım Mustafa'nın bu dengesiz hareketleri yüzünden tek pasla geriden orta alanda bir futbolcu ileri doğru çıkartarak çok etkili olur.

Mustafa futbolu bilmiyor. Emin oldum bundan artık. Tek artısı bazen ilerde pres yapması. Rijkaard bu sebeple Mustafa'yı kullanıyor olabilir. Bizim forvet hattı presi iyi yapmadığından rakibin dengeli çıkmasını engellemek için Mustafa'nın sağa sola doğru ilerde koşturmasını istiyor olabilir. Fakat rakip atak yaptığında Mustafa direk saatli bir bomba, nerede ne zaman duracağını tam olarak bilmediğinden dolayı. Artı eminimki bu direk Ayhan'ı da etkiliyor. O yüzden Ayhan iyice defansın içine girmek zorunda kalıyor, o yaşta tek başına geniş bir bölgeyi kontrol edemez Ayhan.

Şu adamın konusunu kaldırın yahu.İsmini görünce başım ağrıyo

Acaba yaptigi ilk hatada, stad tek bir agizdan Mustafaaaaaa Mustafaaaaaa senin a..... k....... lan dese bu sefer cikip ne der.

mustafa sarp ALLAH IN sevdiği kuluymuşsunki bu yeteneksizlikle halen GALATASARAYDA oynama fırsatı buluyorsun.yoksa köyümün takımında malzemeci bile yapmam seni.

Geri
Üst Alt