#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

#16,bir,çalışkan,defansif orta saha,doğuştan galatasaraylı,ergün penbenin veliahtı,formayı kaptı bırakmaz artık,galatasaray aşığı,güzel türkçe,görev adamı,görevini yapan adam,hedefi,ilk,mustafa,patrick vieranın yiğeni,rijkaardın vazgeçilmezi,sarp,sarpın,takımın dinamosu,viera ekolü,zeki insan,

hakkındaki etiketler konunun hemen altında:D:D

Florya'da çaycı yapmam ben bu. Gitsin düğünlerde halaylara katılsın anca onu becerir kollar havada.

kalitesiz takımın banko oyuncusu! vay be ne kaliteli topçuymuşsun sen mustafa

Ne zaman basın açıklaması yapsan, işini beceremediğinde ağzıyla olayı kurtarmaya çalışanlardan biri gibi görüyorum Musti seni.

Yalan yok. Diksiyonunun da hakkını yememek lazım tabi.

Sende İstanbul Bakırköy doğumluymuşsun. Senle aynı ilçede doğduğuma bile utanıyorum Mustafa. Azalarak bit. Hatta biranda bit, yok ol, kaybol ortalıktan.

Aslında şuraya uzun uzun yazıp içimi dökmek istiyorum ama zaman yok ne yaparsın :o Sarp öyle bir oyuncu ki kendi takımımda birisinin yüzüne top geldikten sonra "umarım beyin kanaması olmuştur" diye dua ettirmeyi başardı bana. Kötü futbolu sayesinde her şeyi mahvetti ve bir futbol ekolü takımdan kaymak üzere. En önemlisi Bursa 'nın şampiyon olma sırrı Mustafa Sarp. Satmasalardı olamazlardı eminim.

Cruyff: Takıma bak gö..üm gibi

Mustafa'lı, Ayhan'lı, Servet'li geleni geçeni ortasahadan defanstan buyur eden takımı gördükten sonra.

Topigin ismi degistirilsin: Mustafa Sarp Uluslararasi Izleme, Engelleyeme ve Denetleme Istasyonu olsun

- Taraftar: Mustafa takımda istemediğiniz bir kişiydi Rijkaard bunu biliyoruz ve yollar ayrıldı. Şimdi önümüzde bir derbi maçı var ve şu an için Galatasarayımız çıkmazda taraftara bir mesajın var mı

- Mustafa:

fft17_mf254765.Jpeg

Sağol Mustafa bizi gene yanıltmadın defol :mad:

Koskoca Galatasaray'ı tek başına dağıttın ya helal olsun, büyük adammışsın.

B.k attığımız Selçuk Şahin yanında Vieira gibi kalır o derece kötü bir futbolcu yahu.

Barca'da banko oynayabilecek tek Türk oyuncu.

Geri
Üst Alt