#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Dünya üzerinde en nefret ettiğim şey.. ondan başka bu kadar nefret ettiğim bir şey göremiyorum o armanın içinde gördükçe bu haysiyetsizleri kahroluyorum

Adnan Sezgin'den çok daha nefret ediyoruz Sarp'a haksızlık etmeyin :P

Hagide sürekli 11'e koyarsa yemin ediyorum futboldan soğuyacağım.

Rijkaard ve Neeskens'in en büyük hatasıdır. Fakat bunu yazarken bile yönetimin kadro'ya müdahale ettiği düşüncesi geliyor aklıma ve M.Sarpın görünürde fubolcu olabiliyor olmasını bu ve bunun gibi zihniyete bağlamak istiyorum. Bu ülkede futbolcu olabilecek yetenekte ve şanssız insanlar var birde Sarplar. Sorgulanması gereken nokta Galatasaray'a nasıl ve ne zihniyetle gelebildikleri ve barınabildikleri.!

Hagi saidoya yaptigini bunada yapar.Eger kendisini tanimiyorsa oynayacagi en fazla bir kac mactir,taniyip gordukten sonra bir daha 18'e zor girer.

pes te hiç bir para beklemeksizin tazminatını ödeyip gönderdiğim adam. üstü kalsın

Selçuk Şahin Mustafa Sarptan iyidir demek çok saçma.Selçuk Galatasarayda olsaydı Mustafadan hiçbir farkı olmazdı.2si de aynı cinsin türleri..

Selçuk Mustafa'dan 35346436 kat daha iyi futbolcudur. Mustafa tarihimizin en kötü adamlarından biri ve şu anki kadronun en kötüsü tartışmasız.

Mustafacım soyadın dizi ismine çok müsait,yani M.Pars diye dizi çekseler sana daha başarılı olursun..

Ölmüs Alex'den bile calim yedin ya ne diyim ben daha sana.

Geri
Üst Alt