#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

hepsini geçtim, bir orta saha futbolcusunun ayağına top bu kadar mı yakışmaz. Yemin ediyorum servet çetin'in eline çello ne kadar yakışırsa mustafa sarp'ın ayağına da top o kadar yakışıyor.

bursaspor'un son 1.5 sezondaki başarısının en büyük mimarlarından.

:tiphat:

eğer futbol bir din olsaydı maradona tanrı, messi peygamber, mustafa sarp da ateist olurdu.

Ne biçim futbolcusun sen..

:yenieek:

Hortlatanlar inşallah rüyasında Mustafa Sarp'ı Galatasaray'ın kaptanı olarak görür.

her ismini gordugumde nefretım kat kat artıyor.blta sakat ınsua oynar yarın yuzde 90 sahada olabılır

Buaksamki macta kilit oyuncumuz olacak.

Sarp ı beyenmeyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Özetleri izleyerek mi yorum yapıyor bazı arkadaşlar çözemedim nasıl beyenilmiyor bu adam bazı kişiler tarafından.

İlginç bir yorum buldum M. Sarp hakkında.

Yarın ki maçta Sarp'tan beklentilerimi minimumda tutuyorum 50 top kaybetse kafidir :D

1 top çalsa ''Man Of The Match'' odur :D :D

B_d4bc772d5f7322f6831c7e21a78ff4fd.jpg

Resmen ayakta uyuyor. :asd: Futbolda aktif dinlenme diyorlar buna. :D

Istedigi kadar basmadik yer birakmasin yinede zerre kadar katkisi olmuyor takima. :asd:

Bakalım yarında ilizyon gösterilerinden bir kaç güzellik yapacak mı?

Rekoru bir buçuk sezon boyunca sahada kaybolmak :D

Yeni hedefi ne acaba :D

Kale direğinin üstünde sigara içip,ne de olsa kimse görmüyor ulan diye düşünebilir mesela :D

mustafa sarpı kaleye koysak bence fazla gol yemeyiz.en azından elleri çalışabilir.:lol:

Adam sahada eli belinde dolasiyor. Kaleye koysan yine aynisni yapar. :asd:

Bakalım yarında ilizyon gösterilerinden bir kaç güzellik yapacak mı?

Rekoru bir buçuk sezon boyunca sahada kaybolmak :D

Yeni hedefi ne acaba :D

Kale direğinin üstünde sigara içip,ne de olsa kimse görmüyor ulan diye düşünebilir mesela :D

Bu kacak oynama taktigi sayesinde ama adam her mac banko oynuyor bizde. Buda ayri bir komedi zaten. :asd: :D

Adam sahada eli belinde dolasiyor. Kaleye koysan yine aynisni yapar. :asd:

Bu kacak oynama taktigi sayesinde ama adam her mac banko oynuyor bizde. Buda ayri bir komedi zaten. :asd: :D

Geçen hafta oyuncu değişikliği olacak arkadaşlarla maç izliyoruz..

Hagi Sarp'ı çıkarmadı ve çıkan Cana'nın yerine 1 adam girdi ben şaşırdım :D

Kırmızı kart görmeden sürekli 10 kişiyiz dedim Fifa'ya dilekçemizi yollayalım :D

Eksik oynuyoruz abi bizim oyuncu değişikliklerinde +1 oyuncu hakkımız olmalı Sarp'ın sarpa sardığı maçlarda :D

hjmhn.jpg

Face'de gezerken buldum. Bide bu adami hala savunanlar var. :asd:

Geçen hafta oyuncu değişikliği olacak arkadaşlarla maç izliyoruz..

Hagi Sarp'ı çıkarmadı ve çıkan Cana'nın yerine 1 adam girdi ben şaşırdım :D

Kırmızı kart görmeden sürekli 10 kişiyiz dedim Fifa'ya dilekçemizi yollayalım :D

Eksik oynuyoruz abi bizim oyuncu değişikliklerinde +1 oyuncu hakkımız olmalı Sarp'ın sarpa sardığı maçlarda :D

Aynen resmen 10 kisi oynuyoruz. Bir oyuncumuz kirmizi görse 9 kisi kalacaz sahada. :asd:

Geri
Üst Alt