Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: #16 Mustafa Sarp
hepimiz seyirciyiz hepimiz mustafa sarpız
hepimiz seyirciyiz hepimiz mustafa sarpız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini geçtim, bir orta saha futbolcusunun ayağına top bu kadar mı yakışmaz. Yemin ediyorum servet çetin'in eline çello ne kadar yakışırsa mustafa sarp'ın ayağına da top o kadar yakışıyor.
bursaspor'un son 1.5 sezondaki başarısının en büyük mimarlarından.
eğer futbol bir din olsaydı maradona tanrı, messi peygamber, mustafa sarp da ateist olurdu.
Ne biçim futbolcusun sen..
Aga gece gece hortlatmayın şu herifin konusunu.
Hortlatanlar inşallah rüyasında Mustafa Sarp'ı Galatasaray'ın kaptanı olarak görür.

Sarp ı beyenmeyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Özetleri izleyerek mi yorum yapıyor bazı arkadaşlar çözemedim nasıl beyenilmiyor bu adam bazı kişiler tarafından.
ne olur mustafa sarp ne olur biraz galatasaraylıysan sözde öylesin ya işte biz özde istiyoruz.:sad007:trabzon maçında mücadele et,kazanmamızda rol oyna ,ama futbolunla.....kenarda durup figüranlık yapma yine:akansular:
Futbolda aktif dinlenme diyorlar buna. ![]()
Resmen ayakta uyuyor.Futbolda aktif dinlenme diyorlar buna.
![]()
Hortlatanlar inşallah rüyasında Mustafa Sarp'ı Galatasaray'ın kaptanı olarak görür.
Öyle deme tüm enerjisini sahaya saklıyor adam
Basmadık cm kare bırakmayacak![]()

Istedigi kadar basmadik yer birakmasin yinede zerre kadar katkisi olmuyor takima.![]()
mustafa sarpı kaleye koysak bence fazla gol yemeyiz.en azından elleri çalışabilir.:lol:

Bakalım yarında ilizyon gösterilerinden bir kaç güzellik yapacak mı?
Rekoru bir buçuk sezon boyunca sahada kaybolmak
Yeni hedefi ne acaba
Kale direğinin üstünde sigara içip,ne de olsa kimse görmüyor ulan diye düşünebilir mesela![]()
Adam sahada eli belinde dolasiyor. Kaleye koysan yine aynisni yapar.
Bu kacak oynama taktigi sayesinde ama adam her mac banko oynuyor bizde. Buda ayri bir komedi zaten.![]()
![]()

Geçen hafta oyuncu değişikliği olacak arkadaşlarla maç izliyoruz..
Hagi Sarp'ı çıkarmadı ve çıkan Cana'nın yerine 1 adam girdi ben şaşırdım
Kırmızı kart görmeden sürekli 10 kişiyiz dedim Fifa'ya dilekçemizi yollayalım
Eksik oynuyoruz abi bizim oyuncu değişikliklerinde +1 oyuncu hakkımız olmalı Sarp'ın sarpa sardığı maçlarda![]()