#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Benim idolüm M.Sarp. Büyük adam daha genç ve ilerleyen zamanlarda takımın kaptanı bile olabilerr :D

hacılar bu mustafacan kadar örnek bi topçu daha tanımadım. bank asyada ki, amatör kümedeki tüm topcuların idolü, dünyanın en kazma futbolcusu da olsan bir gün gelir Türkiye'nin en iyi takımında kadroya gırebılırsın:D kadroya gırmekle de kalmaz, her macta ilk 11 cıkar. her macta 90 dakıka sahada kalırsın:D kaşına gözune kurban beee:D

bar%C4%B1%C5%9F+mustafa+sarp.jpg

kendisi kusuruma bakmasın ama gelsin bizim buralarda bir dürümcü açsın yanına da ''dürüm ayran 3 lira'' afişini assın daha çok mutlu olur gibime geliyor. o taraflara daha yatkın gibi duruyor..takımdaki en lüzumsuz adam.umarım tez zamanda defolur...

Mustafa'yı görünce keşke okul okumayıp ,futbolcu olsaydım diyorum.İnanın düşündürtüyor bunu .

P1014678.jpg

Mekânın C.yılmaz'ı oynattığı gibi M.Sarp'ı da oynatacağını düşünenler varsa.. sdfdsfdhaha. :coffee:

Bizimkiler bu herifi görünce bana bakıyorlar bu herif bile olduysa sen niye futbolcu olmadın ki gibisinden.

bülent korkmaz'ın en güzel hediyesi bize, o başta olsaydı 11 tane sarp izlerdik gibime geliyor

aslantepe'nin ilk maçında oynamadığın için o kadar mutluyum ki.

İlla golü Sarpa attıracaklar ona yanıyorum.Bugun ne yaptı hiç anlamadım zaten.

Oynuyor muydu pek çözemedim.

Geri
Üst Alt