#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Varlığı yokluğu bir bu adamın bişey yaptığı yok.

sarpingidis :D

Bugün görünmezliği icat ettiğini uygulamalı olarak gösterdi :tiphat:

oyuna sadece girdi ve boş boş gezdi herhalde maçla alakası yoktu.nereye gidersen git.

Mustafa Sarp hala takımda ise koca sezon 1 kez şans verilen Serdar Özkan neden yollandı?

Mustafa Sarp hala takımda ise koca sezon 1 kez şans verilen Serdar Özkan neden yollandı?

Çıktığı ilk maçın atremanında sakatlanıp haftalar boyu yatıp o yer benim o mekan senin deyip gezmesinden olmasın? aaa dur ya kardeş pardon mesleğinin futbol olduğunu unutup dolapçı işlerine girip 4 maç ceza almasından olabilir mi ? Yokk kardeş yaa yokk öyle değil aslında olay. Çıktığı tek maçta yerlerde dökülmesindendir bence. Aynen aynen bence öyle...

Bu iş çığırından çıktı artık, Sarp hakkında yazılanların hangisi ironi hangisi gerçek. Sayenizde yönetim Sarp ile 5 yıllığına anlaşma yapacak!

Dün Rıdvan Culio'dan bahsederken " Her şeyi 10 üzerinden 7'lik yapıyor, belki Hagi gibi şut çekemez ama gelen topa düzgün vurur, belki Mustafa Sarp gibi top kapamaz ama, rakibi ısırır" dedi, gülmemek için kendimi zor tuttum :D

Dün Rıdvan Culio'dan bahsederken " Her şeyi 10 üzerinden 7'lik yapıyor, belki Hagi gibi şut çekemez ama gelen topa düzgün vurur, belki Mustafa Sarp gibi top kapamaz ama, rakibi ısırır" dedi, gülmemek için kendimi zor tuttum :D

:asd:

Arkadaşlar, ben bazen cidden şüpheye düşüyorum. Biz mi başka birşey izliyoruz yoksa bu yorumcular ve teknik direktörlerimiz mi futbolcudan fazla anlamıyorlar. Hadi teknik adamlar yokluktan oynatıyor varsayalım. Yorumculara ve futbolcu eskilerine anlam veremiyorum. Bir Allahın kulu da çıkıp "ya arkadaş bu Mustafa Sarp ne işe yarar" demedi bir kere bile. Bu adamın mevkisi orta saha ama forvet oyuncuları kadar bile top kapamıyor. Beğenmediğimiz Aydın Yılmaz bu adamdan çok daha fazla top çalıyor demek isterim ama Mustafa Sarp hiç top kapamadığı için bu cümleye gerek bile yok. Barış da aynı şekilde, top kapma diye birşey yok. Özel maçta Ajax'lı iki oyuncuyu sakatladı, ben bu kadar dengesiz adamlar hayatımda görmedim. İşin içinden çıkamıyorum, Lincoln eleştirildi, Jo eleştirildi, Cana eleştiriliyor, Santos eleştirildi, herkes eleştirildi ama daha Mustafa Sarp ve Barış'ı eleştiren görmedim duymadım medyada. Aksine yüceltiyorlar.

Geri
Üst Alt