#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ya arkadas bu nasil istir ama düsünüyor , düsünmek zorunda kaliyor insan, bu adamin Galatasarayda oyniyor olmasindan utaniyorum yemin ederim.

Şöyle eski sayfalara gittimde zamanında ne çok övülmüş dünya yıldızı felan denilmiş :D

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Defansını bilmem ama pas ve ileriye yardım konusunda Mehmet ve Barış tan iyi bir oyuncu(Mehmet'in şutlarını saymazsak).Hatta bu özelliği ile belki kesebilir ama kesmese bile Mehmet-Barış-Ayhan üçlüsüne formayı kolay kolay bıraktırmaz.Kesinlikle iyi bir transfer.(bonservissiz olmasıda cabası)

Çok iyi kaçıyor boş alana,beğendim tobol maçında iyilerden biriydi.

:asd::asd::asd:

:asd::asd::asd:

192505_detay.jpg

Öfke kinda durmaz

Cektim öfkemi sabrin kinindan

Vurdum yollara

Aci tuttum

Safak söktüm

Kan bagirdim

Ve bagirdikca ben

Binalara caddelere yikildilar

Yumruklar sikildilar

Korkmadim

Vazgecmedim

Kacmadim

Güldüm sadece

Ve onlar gülen gözlerimin gökyüzünde

Birer yildiz kadar ufaktilar

:D

Mustafa Sarp için Galatasaray oyuncusu olamaz, çok yetersiz gibi cümlelere katılmıyorum. Mustafa Sarp şu an Galatasaray kadrosu içerisinde yer alan bazı futbolculardan çok daha iyi bir futbolcu. Öncelikle son dönemlerde futbolunu inanılmaz geliştirdi. Ayrıca futbolunun en olgun çağına geldi ve en olgun çağını Galatasaray'da geçirecek. Mustafa Sarp'i beğenmeyen kişiler var ama neden beğenmiyorlar bilmiyorum.

Mustafa Sarp enerjik, dinamik, hırslı bir futbolcu. Barış Özbek'ten daha iyi paslaştığı bir gerçek. Onun gibi zırt pırt düşmeyeceği, kendini yerlere atmayacağı ve artislik yapmayacağı kesin. Mehmet Topal'dan çok daha fazla dinamik, hareketli ve enerjik olduğu da bir gerçek. Çok koşan adamlar deyince hemen Barış ve Ayhan diyoruz. Mustafa Sarp denen adam onlar kadar koşmakla kalmaz, onlardan da fazla koşar.

Mustafa Sarp orta sahada sakatlıklar olduğunda çok yararlı bir alternatif olacaktır. Hatta Barış Özbek ve Mehmet Topal'ı kestiği maçlar olursa hiç şaşırmayın.

Mustafa Sarp oynadığı maçlarda takımımızın nefesi ve dinamosu görevini görecektir.

Mustafa Sarp için enerjik dinamik hırslı demiş bu arkadaşda hiç gülüceğim yoktu :D:D:D:D

Dün ciplak gözle izledim adam resmen sahada yürüyor cevremdekiler küfür etmekten bikmadi.. cok agir... pres desen hic yok.. hizli oynamasi lazim ve defansif yönü eger varsa göstersin sanki 10 numarada oynuyormus gibi oynuyor

Ilk macindaki performansinda sonra demistim bunlari daha sonralari biraz iyi oynamaya baslamisti ama ilk bakista boyle bir izlenim vermisti, yanilmamisim

https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/9007-_16-mustafa-sarp-4.html#post345818

Yılın bidonu ödülüne Avrupadan sadece 3 aday var : Ayhan - Barış - Mustafa :D

İtalya'da olsa her sene yılın bidonu ödülünü alır :D Avrupayı sallar Sarpinho :D Felipe Melo'yu bize versinler Sarpinho'yu verelim :D

İtalya Seria Ligi Yılın bidonu ödülü sahipleri

2001 Mustafa Sarp

2002 Mustafa Sarp

2003 Mustafa Sarp

2004 Mustafa Sarp

2005 Mustafa Sarp

2006 Mustafa Sarp

2007 Mustafa Sarp

2008 Mustafa Sarp

2009 Mustafa Sarp

2010 Mustafa Sarp

2011 Mustafa Sarp

Sizce bu kadro Avrupayı sallarmı beyler :D

--------------Valdes----------------

Daniel Alves--Pique-Puyol--------Abidal

----------------M.Sarp--------------------

----------Barış---------Ayhan------------

Messi------------------------------Pedro

------------------David villa-----------------

:D:D

Messi savunmaya gelmekten gol atamaz :D Puyol jübilesini yapar sene sonu yaşadığı buhran sonucu :D Pique'yide satarlar :D yerleride hazır Servet Çetin ve Gökhan Zan Kaleyede Aykut

UZAY TAKIMI BARCELONA :D

---------------------Aykut----------------

Daniel Alves---Servet---Zan--------Abidal(Balta)

----------------Mustafa Sarp---------------

-------------Ayhan--------Barış-----------

Messi(Aydın)------------------------------Pedro

-----------------David Villa--------------------

ya biraz önce idman fotolarına bakarken dikkat ettim de bana uzun boylu geldi mustafa sarp. yanılıyomuyum acaba? herkesden bişi çıkartırken mustafadan da bi viera çıkartabiliriz belki...

M.Güvenin yanında Maradona kalır

Mustafa Sarp iyi bir oyuncu Erciyesteyken bize gelmesini istemiştim bursa aldı..İlk 11 zorlar..

İtalya'da olsa her sene yılın bidonu ödülünü alır :D Avrupayı sallar Sarpinho :D Felipe Melo'yu bize versinler Sarpinho'yu verelim :D

İtalya Seria Ligi Yılın bidonu ödülü sahipleri

2001 Mustafa Sarp

2002 Mustafa Sarp

2003 Mustafa Sarp

2004 Mustafa Sarp

2005 Mustafa Sarp

2006 Mustafa Sarp

2007 Mustafa Sarp

2008 Mustafa Sarp

2009 Mustafa Sarp

2010 Mustafa Sarp

2011 Mustafa Sarp

Sizce bu kadro Avrupayı sallarmı beyler :D

--------------Valdes----------------

Daniel Alves--Pique-Puyol--------Abidal

----------------M.Sarp--------------------

----------Barış---------Ayhan------------

Messi------------------------------Pedro

------------------David villa-----------------

:D:D

Messi savunmaya gelmekten gol atamaz :D Puyol jübilesini yapar sene sonu yaşadığı buhran sonucu :D Pique'yide satarlar :D yerleride hazır Servet Çetin ve Gökhan Zan Kaleyede Aykut

UZAY TAKIMI BARCELONA :D

---------------------Aykut----------------

Daniel Alves---Servet---Zan--------Abidal(Balta)

----------------Mustafa Sarp---------------

-------------Ayhan--------Barış-----------

Messi(Aydın)------------------------------Pedro

-----------------David Villa--------------------

ispanyada küme düşer bu takım

beyler gülmeyin ciddiyim, tavuğun başını kesersin bırakırsın, o da deli gibi koşmaya başlar, hiç göreniniz oldu mu bilmiyorum ama sen barcelona'nın beynini alıp yerine saman doldurursan o takım küme düşmese bile rezil bir şey çıkar ortaya messi falan var demeyin, messi arjantin'de tek başına hiçbirşey yapamıyor, barca'yı da barca yapan xavi ve iniesta'dır bana göre...

Cevap: # Mustafa Sarp

kesinlikle kadro genişlii açıdan çok yararlı oalcaktır.

Taktiksel açıdan Defansız yönü cidde anlamda çok iyi bazı maçlarda Ayhan yerine rahatlıklaa kullanılır. Bu senede gördük ki Ayhan bir ara tek oynayınca çok yıprandı ve acayip düşüş yaşadı. İşte orada M. Sarp devreye girer hatta formayı vermezse şaşmayın derim inanılmaz hırslı ve güçlü + ayağa oynayabiliyor.

bu yoruma çok gülmüştüm :D

Geri
Üst Alt