#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Yarın oyuna gir,o tuhaf koşuşunla birlikte ofsayttaki adama pas at.skora negatif şekilde etki et ve çık e mi sarpçığım.

Cevap: # Mustafa Sarp

Tolga Aslan Nickli Üyeden Alıntı

kesinlikle kadro genişlii açıdan çok yararlı oalcaktır.

Taktiksel açıdan Defansız yönü cidde anlamda çok iyi bazı maçlarda Ayhan yerine rahatlıklaa kullanılır. Bu senede gördük ki Ayhan bir ara tek oynayınca çok yıprandı ve acayip düşüş yaşadı. İşte orada M. Sarp devreye girer hatta formayı vermezse şaşmayın derim inanılmaz hırslı ve güçlü + ayağa oynayabiliyor.

şaka gibi hersey tamamda artı ayaga oynaması benı guldurrurken düşündürdü

Geriye doğru milimetrik paslarını bekliyoruz yarın mustafa. servetle cananın arasından ara pas at kaleciye..

Bugün Galatasaray için ne yaptın diye sorsalar sular kesikti çalışamadım cevabının vücut bulmuş hali.:mad:

Bam üçlüsünün bitirdiği veya bitirmekte olduğu oyuncular : Jo Alves, Giovani dos Santos, Elano Blumer, Lorik Cana. Culio ise Bam ile canla başla mücadele ediyor, cidden kaliteli futbolcuymuş :)

Gecenin bu saatinde uykuya gitmeden sana yazmadan edemeyecegim Mustafa.

mustafa sarp yüzünden dünyada bir ilk gerçekleşebilir ve toplu kanser vakaları görülebilir :D:D

nolur yarın oyuna girme.sana soledıklerımden ben utanıyorum artık bu kadar kufuru yıyıp,hala bu takımdasın

aksama yine 10 kisi kalmasini istemiyorum takimimizin!!!!!!!!

bu arada , hic mu bu internetforumlarini okumuyor bu sarp ya....bu kadar millet elestiriyor bunu.

insan biraz utanirda maca girerken...biraz mucadele eder..toptan kacmaz....orkestra chefi gibi, elini kaldirip, topu suna at buna at demez.

ha bu arada maca girerken: o basit geri paslarindan sakin vazgecme emi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! en az 20 geri ve yan pas bekliyorum. sakin ileriye donuk bir pas attigini gormeyim, veyahut rakiben top kaptigini gormeyim. rakibin onunde en az uc metre dur ve seyret. ne rakib zorlansin, ne de sen sakatlanirsin.

off bu ne ya...her mac, sen yine takima gireceksin diye..tedirginlike bekliyorum, cunku biliyorumki, mac o zaman rakibin lehine donuyor.....

gecen hafta 3-0 lik mac elden gidyordu.....

Bu konuda yazdığım ilk yorum gerçekten takdire şayan. :)

adam tek başına orta sahayı çökertiyor ya, büyük adamsın mustafa. koy barcelonanın ortasahasına, barcelona küme düşer, o derece yani

Nolur lan sanki maçtan önce Hagi'nin yanına gitsen hocam bana ihtiyacınız var biliyorum ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum bu maçlık beni kadroya alma desen.

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Haha, 15-20 dk dir eski yorumlari okuyorum, ne yorumlar yazilmis Allahim sana geliyorum ))))

Hayri ve Koc hemen basta demisler, bundan bir caik olmaz diye.

Bende Allahtan dikkatli olmusum, 1-2 kere maca göre degerlendirmisim, o kadar. Hep olumsuz konusmusum.

Serhat cok sevmis zamaninda Sarpi.

Sinan Arslan cosmus bir kere. Adam ölümüne desteklemis Sarpi, sanirsin 28 yasinda olan Senna dan bahsediyor :)

En cok begendigim yorum daha 11 yasinda olan bir kardesimizden (eger yalan söylemiyorsa) gelmis, üstelik bir hatta sanirim Mustafa nin ilk hazirlik macin ardindan yazmis bunu, helal olsun valla.

Iste ilk sayfalardaki o yorum:

Dün ciplak gözle izledim adam resmen sahada yürüyor cevremdekiler küfür etmekten bikmadi.. cok agir... pres desen hic yok.. hizli oynamasi lazim ve defansif yönü eger varsa göstersin sanki 10 numarada oynuyormus gibi oynuyor

10 numara yorum yapmış Şerafettin Koç. Adam gerçekten kendini 10 numara sanıyor. Sene başında bi maç hiç orta sahayı geçmemişti tam bir dmc mevkisinde oynadı adam resmen maç boyu triplerdeydi :D

sasah.png

tek sorun sen değilmişsin meğer reis affet bizi sana haksızlık yapdık senden de beterleri var bu takımda :(

Geri
Üst Alt