#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Takımlar Patrick Vieira tarzında oyuncu bulamıyor

Bizde iki tane var

M.Topal,M.Sarp

bravo koca adam, yıldızlar topluluğu bir takımda her maç en iyi olmayı başarabildiğin için..

Bu maç ilk yarı tutuktu 2. yarı kendine geldi.

Kocaman alkış Sarpa :007:

Her maçın gizli kahramanı.

İlk yarı hatalı pasları olsada maçın adamıydı bana göre.

M.Sarp'ı nedense çok beğendim hep.

Gizli kahraman,masrafsız oyunu yönlendirebilen...Süper adam.Oyun kurucu anlamında demiyorum oyun yönlendirmeyi.Oyunun merkezinde yani,ATK ve DEF ortası.Bağlantıyı o sağlıyor.

Bkz Boğaziçi köprüsünün önemi..

Bugüne kadar ki en iyi performansıydı herhalde. Bu Mustafa Topal'ı keser ki Rijkaard'ın bankosu olmuş gibi. Rekabet futbolcuları performansını yükseltiyor. Bu da ayrı bi güzel.

Bu araada helal olsun sana Sarp sanki 40 yıllık aslan gibi oynuyorsun takımda.

Mehmet Topal-Mustafa Sarp ikilisi hiç fena olmaz aslında. Avrupa Liginde ve derbilerde bu ikiliyi yan yana oynatırsak gol yememiz düşük ihtimal....

M.Sarp Patrick Viera ekolünden bir oyuncu, keşke biraz daha genç olsaydı....

Mehmet Topal-Mustafa Sarp ikilisi hiç fena olmaz aslında. Avrupa Liginde ve derbilerde bu ikiliyi yan yana oynatırsak gol yememiz düşük ihtimal....

M.Sarp Patrick Viera ekolünden bir oyuncu, keşke biraz daha genç olsaydı....

Ayhan'ın bu ikiliden biriyle beraber oynaması bu ikisinin beraber oynamasından iyidir. Aydın birçok maçta adından söz ettirmese de top taşıma top dağıtma ve hücum futbol için çok yararlı bi orta saha.Dediğiniz gibi yapsın Rijkaard emin olünki gol ortalamamız çok daha düşer.

Bizimkilerin mantığı rakipten daha fazla at mantığı (Gertetsli İliçli sezondaki gibi) ki bu şuan başarılı bi şekilde devam ediyor.Ne gerek var bunu bozmaya?

Ayhan'ın bu ikiliden biriyle beraber oynaması bu ikisinin beraber oynamasından iyidir. Aydın birçok maçta adından söz ettirmese de top taşıma top dağıtma ve hücum futbol için çok yararlı bi orta saha.Dediğiniz gibi yapsın Rijkaard emin olünki gol ortalamamız çok daha düşer.

Bizimkilerin mantığı rakipten daha fazla at mantığı (Gertetsli İliçli sezondaki gibi) ki bu şuan başarılı bi şekilde devam ediyor.Ne gerek var bunu bozmaya?

Avrupa Liginde ve derbilerde Topal-Sarp oynayabilir demiştim zaten. Ayrıca Mustafa Sarp, Mehmet Topal kadar savunma ağırlıklı değil, Bursa'da attığı goller ortada. Rijkaard istediği için ileriye çıkmıyor. Eğer ileriye çıkarsa gol atabilecek sezgilere sahip bir oyuncu....

Topalı bizim gözümüzde Topal yapan sert savunması , savunma yükünü azaltması ve sert şutları .İleri çıkışları hiç bi zaman benim gözümde abartıldığı kadar olmadı. Mustafa Sarp ileri çıkma işini daha iyi başarıyor hatta adam bile geçiyor ilerde. Ki savunmasına da yardımcı vs. Ama bi Ayhan dedin mi yıllanmış şarap gibi adam. Tam bi köprü orta saha savunma arasında.Bunu onun kadar beceremez Topal. Ki benim düşündüğümü düşünüyor olmalı ki Ayhan ve Sarp Rijkaard'ın bankosu şuan.

Çok iyiydi çok,tv'den tam belli olmamıştır ama dikkatle izledim gerçekten harikaydı.

Geri
Üst Alt