#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

şaka bir yana özledik seni mustafa reis dön aramıza yine yiyelim 3er 3er golleri,bak bir sakatlandın yükseliyoruz adım adım 8.liğe göz kırptık,sen gel 14.lüğümüze dönelim reizzz:D

Trabzon, Sarp'ın peşinde!, trabzonspor haberleri

"Galatasaray'da son haftalarda forma şansı bulamayan ve sezon sonunda takımından ayrılması beklenen Mustafa Sarp ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Bordo-Mavili yönetim"

Yakışır Sarpinho'ya CL be, Gölge presi, halay çekermiş gibi savunması, müthiş verkaçlarını tüm dünya izleyecek ve biz değerini gidince daha da çok anlayacağız.

Uefa kadrosundan sonra kadromuzda hep sarp gibi vasat adamlar bulundu.İnsallah yeni yönetim sarpın boşluğunu doldurma çalışmalarına girişmez

@Futbol_5

Galatasaray'lılara bir müjde daha verim Trabzonspor ve Mersin İdman yurdu Mustafa Sarp ile görüşüyor..

Futbol oynamaya devam ettiği sürece -mış gibi yapmaya devam edecektir.

Galatasaraydan uzak olsun.

Forumun bu odasında Mustafa Sarp konusunu görmeyeceğim günleri heyecanla bekliyorum.

Hatta takımla ilişiği kesildiği gün sanal bir törenle kaldırılsın konu... O derece.

Özledik formanı bu camia için feda etmeni. Mevcut ortasahada iş yapardı kesin. Kalitesine uygun bir takım.

bu herif geçmişte Galatasaray'a galiz küfürler etmemiş miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt