Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaaaz olmaaaz hele Elano, Emre, Arda uclusunden ikilisini Mustafa'nin onunde oynatacaksan hic olmaz. Sadece Jo'nun golunde "The Shining" adini verdigim cikislarindan birini yapmasi kayda degerdi. Onun disinda yine bildigimiz Mustafa- etliye sutluye mumkun oldugunca karismayan, defansa donene kadar yillar gecen, hucuma da cikmayan, futbolu 5 metrekarelik alanda (on liberonun gorevi o demeyin Topal en iyi zamaninda cok daha aktif ve Mustafa'dan geride oynamasina ragmen top takimdayken ileride de oynamasini bilen bir adamdi.) oynayan bana gore vasat bir oyuncu. 20-30 metrelik paslari iyi, cok yumusak birakiyor cunku ama onun disinda bir ozelligini goremedim. Cunku bildigin rakibi bozan, deli gibi kosan cabuk bir on libero degil. Oldugu yerde duran bir orta saha oyuncusu. Ayhan da var ayni isi yapan ama o daha iyi. Hem de forma girmeye basliyor.
Mustafa top kimdeyse yardımlaşmak için boşa koşar, Mustafa dikene koşular yapar, Mustafa hırslıdır, kocaman yüreklidir diye diye dilimiz nasır tuttu.![]()
Hayri Barış bazen öyle şeyler deniyor ki ayıp olmasın, topçumuzdur diye ağzımı açmıyorum. C. Ronaldo vari hareketleri yüzünden, bodoslama rakibe girmesi yüzünden basit oynamaması yüzünden kızıyorum Barış 'a, gıcık da oluyorum. Şutları fena değil ama.
Mustafa mütevazi daha mütevazi, kendini biliyor. Hücuma pozisyonu, kondisyonu el verdikçe katılmaya çalışıyor. Yardımlaşmaya da çalışıyor, duvar pasına katılıyor. Ligin başından beri takımda fark yaratan 3-4 futbolcudan birinin Mustafa olduğu çok açık![]()
Olmaaaz olmaaaz hele Elano, Emre, Arda uclusunden ikilisini Mustafa'nin onunde oynatacaksan hic olmaz. Sadece Jo'nun golunde "The Shining" adini verdigim cikislarindan birini yapmasi kayda degerdi. Onun disinda yine bildigimiz Mustafa- etliye sutluye mumkun oldugunca karismayan, defansa donene kadar yillar gecen, hucuma da cikmayan, futbolu 5 metrekarelik alanda (on liberonun gorevi o demeyin Topal en iyi zamaninda cok daha aktif ve Mustafa'dan geride oynamasina ragmen top takimdayken ileride de oynamasini bilen bir adamdi.) oynayan bana gore vasat bir oyuncu. 20-30 metrelik paslari iyi, cok yumusak birakiyor cunku ama onun disinda bir ozelligini goremedim. Cunku bildigin rakibi bozan, deli gibi kosan cabuk bir on libero degil. Oldugu yerde duran bir orta saha oyuncusu. Ayhan da var ayni isi yapan ama o daha iyi. Hem de forma girmeye basliyor.
İşini en iyi yapan adamlardan helal olsun.İstikrarlı oyuncuların artması gerekir.
Hiçbir şey yapmamakta çok istikrarlı katılıyorum.