#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Umarım öyledir. Son 15 dk. hariç isteksiz ve etkisizdi.

Şu an gözümüzün nuru. En formda oyuncumuz. Bayılıyorum mücadelesine. Çok ağlam oynuyor. Tebrikler.

Olmaaaz olmaaaz hele Elano, Emre, Arda uclusunden ikilisini Mustafa'nin onunde oynatacaksan hic olmaz. Sadece Jo'nun golunde "The Shining" adini verdigim cikislarindan birini yapmasi kayda degerdi. Onun disinda yine bildigimiz Mustafa- etliye sutluye mumkun oldugunca karismayan, defansa donene kadar yillar gecen, hucuma da cikmayan, futbolu 5 metrekarelik alanda (on liberonun gorevi o demeyin Topal en iyi zamaninda cok daha aktif ve Mustafa'dan geride oynamasina ragmen top takimdayken ileride de oynamasini bilen bir adamdi.) oynayan bana gore vasat bir oyuncu. 20-30 metrelik paslari iyi, cok yumusak birakiyor cunku ama onun disinda bir ozelligini goremedim. Cunku bildigin rakibi bozan, deli gibi kosan cabuk bir on libero degil. Oldugu yerde duran bir orta saha oyuncusu. Ayhan da var ayni isi yapan ama o daha iyi. Hem de forma girmeye basliyor.

Olmaaaz olmaaaz hele Elano, Emre, Arda uclusunden ikilisini Mustafa'nin onunde oynatacaksan hic olmaz. Sadece Jo'nun golunde "The Shining" adini verdigim cikislarindan birini yapmasi kayda degerdi. Onun disinda yine bildigimiz Mustafa- etliye sutluye mumkun oldugunca karismayan, defansa donene kadar yillar gecen, hucuma da cikmayan, futbolu 5 metrekarelik alanda (on liberonun gorevi o demeyin Topal en iyi zamaninda cok daha aktif ve Mustafa'dan geride oynamasina ragmen top takimdayken ileride de oynamasini bilen bir adamdi.) oynayan bana gore vasat bir oyuncu. 20-30 metrelik paslari iyi, cok yumusak birakiyor cunku ama onun disinda bir ozelligini goremedim. Cunku bildigin rakibi bozan, deli gibi kosan cabuk bir on libero degil. Oldugu yerde duran bir orta saha oyuncusu. Ayhan da var ayni isi yapan ama o daha iyi. Hem de forma girmeye basliyor.

Dediklerine katılmıyorum. :o

Mustafa top kimdeyse yardımlaşmak için boşa koşar, Mustafa dikene koşular yapar, Mustafa hırslıdır, kocaman yüreklidir diye diye dilimiz nasır tuttu.:)

2. golde payı büyüktü yine...Elinden geleni yapıyor...Herşeyini veriyor takıma,teşekkürler Mustafa!

Mustafa top kimdeyse yardımlaşmak için boşa koşar, Mustafa dikene koşular yapar, Mustafa hırslıdır, kocaman yüreklidir diye diye dilimiz nasır tuttu.:)

Ona bakarsan dediklerini Baris da yapiyor.

Ayrica Baris da kocaman yureklidir, mahalledeki yarali hayvanlari iyilestirir onlara mama verir. :o Abi oyle birsey var mi, Mustafa isterse Greenpeace baskani olsun. Ben bir kere bile yardimlasmaya gittigini gormedim. Top savunmadayken etrafini izliyor, ataktayken de geride kendine bir yer belirlemis orada bekliyor. Arada sirada dikine kosular yapiyor ama sikca degil. Dedigim gibi soylediklerini Baris da yapiyor.

Hayri Barış bazen öyle şeyler deniyor ki ayıp olmasın, topçumuzdur diye ağzımı açmıyorum. C. Ronaldo vari hareketleri yüzünden, bodoslama rakibe girmesi yüzünden basit oynamaması yüzünden kızıyorum Barış 'a, gıcık da oluyorum. Şutları fena değil ama.

Mustafa daha mütevazi, kendini biliyor. Hücuma pozisyonu, kondisyonu el verdikçe katılmaya çalışıyor. Yardımlaşmaya da çalışıyor, duvar pasına katılıyor. Ligin başından beri takımda fark yaratan 3-4 futbolcudan birinin Mustafa olduğu çok açık :)

İşini en iyi yapan adamlardan helal olsun.İstikrarlı oyuncuların artması gerekir.

Hayri Barış bazen öyle şeyler deniyor ki ayıp olmasın, topçumuzdur diye ağzımı açmıyorum. C. Ronaldo vari hareketleri yüzünden, bodoslama rakibe girmesi yüzünden basit oynamaması yüzünden kızıyorum Barış 'a, gıcık da oluyorum. Şutları fena değil ama.

Mustafa mütevazi daha mütevazi, kendini biliyor. Hücuma pozisyonu, kondisyonu el verdikçe katılmaya çalışıyor. Yardımlaşmaya da çalışıyor, duvar pasına katılıyor. Ligin başından beri takımda fark yaratan 3-4 futbolcudan birinin Mustafa olduğu çok açık :)

Hocam futbol stili aslında insan karakteriyle ilgilidir biraz,Mustafa'nın karakterinde mütevazilik tavan yapmış durumda,Barış kendini bişey zannediyor çoğu zaman o yüzden saçmalıyor bugün iyiydi Barış genel anlamda konuşuyorum.

Mustafa Sarp aslında biraz daha gezen bir yapıda oynarsa, daha faydalı olur. Rijkaard maalesef gerektiği gibi oynatmıyor onu.

Kesinlikle katılıyorum, bu adam küçük takık topçusu ve ne vizyon ne kabiliyet hiçbirne sahip değil. Göbekte Mustafa oynadığı sürece ne 4-4-2 ne 4-3-3 ne Total ne başka bir sistem oynanmaz

berbat ötesi hep savundum ama sorun onda degil aslinda takim olarak cok berbatiz.. Mustafa hic dinlenmeden o kadar mac oynadi, yoruldu ama hala oynuyor?

Bizim takimda Mustafa gibi oyuncular oldumu o takim bi sey elde edemez.Mustafa kotu demiyorum ama, Mustafa ayarinda oyuncu oyuncu oynamamali bizim takimda.Adam akilli bir tane defansif orta saha oyuncumuz yok,O yuzden Mustafa iyi oyuncu gozukuyor

sene sonu en az 1 tane defansif oyuncu alınması lazım en iyi oynayan musfafa artık düşünün o kadarki kötü orta sahamız:mad:

Mustafa yanında veya önünde teknik kapasitesi yüksek oyuncular ile oynadığı zaman çok etkili oluyor. Ama Barış - Ayhan ile birlikte aynı 11'de başladığı zaman bu 3'ü birbirini bozuyor.

Bugün cok kötüydü kaptirdigi toplara sayamadim bile. Avrupa macinda affetmez adamlar ...

Geri
Üst Alt