#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bi orta saha nasıl hiçbir şey yapmaz gösterdi. Koşuları dışında hiçbir şey yapamıyor; büyük maçlarda. Ofansa katkı yapamıyorsun bari, savunma yap, top çalma yok, adam tutma yok...

Son pozisyonda top Reyesin ayağından açılmışken pres yapmayıp gole davetiye çıkardı. Maç boyunca sergilediği müthiş performansı taçlandırdı.

Toptan kaçan oyuncuya orta sahayı teslim ettik.Sonra formayı yırtınca kalpten oynuyor olur.

bu akşam tek kelimeyle berbattı. 90 dakika rijkaard ın sarp ı çıkarıp barış ı almasını bekledim ama, yapmadı.

Bugün çok kötüydü. İlginçtir mücadeleden kaçtı.

Son pozisyonda top Reyesin ayağından açılmışken pres yapmayıp gole davetiye çıkardı. Maç boyunca sergilediği müthiş performansı taçlandırdı.

Şunu deme işte gene çıldırdım bu adam kalesini taç falan zannediyor heralde çok garip adam resmen geri geri gitti ya adamın pozisyonunu bozacağına bekledi gelde hasta olma bu topçular olduğu sürece kimse avrupada başarı beklemesin.

toptan kaçan oyuncuya orta sahayı teslim ettik.sonra formayı yırtınca kalpten oynuyor olur.

aynen bu adam ne ileride ne de geride bi işe yarıyor

allah aşkına barışdan neyi iyi yapıyor bu adam

rijkaardın çok paslı oyun oynama taktiğine mustafa gram uymuyor

Bu adam mental olarak ye-ter-siz. Yaptığı amatörce hatalar artık 2'yi 3'ü aştı.

Mücadelesine, Galatasaray sevgisie saygım sonsuz ama Galatasaray'ın orta sahası bu adama bakmamalı. :o

Hem sana hemde sana dayanabilen Rijkaard'a saydırdım maç boyu. Emin ol oynamasan daha faydalı olurdun. Bu kadar korkak oynamak ne içindir ya, seni izledikçe Meira geliyor aklıma.!

Kendisinin son golde yaptığının izahı yok, kesinlikle Galatasaray kalitesine yakışmayan bir futbolcu.

Sezon başından beri diyorum Mustafa Galatasarayın orta saha oyuncusu olamaz diye ama ancak bu maçta gören arkadaşlar var.Bedava diye atladık ama işte sonuç ortada.Adnan Sezginin alacağı adamdan ancak bu kadar olur.

Hem sana hemde sana dayanabilen Rijkaard'a saydırdım maç boyu. Emin ol oynamasan daha faydalı olurdun. Bu kadar korkak oynamak ne içindir ya, seni izledikçe Meira geliyor aklıma.!

Aynen.Maçı tekrar izleme fırsatınız olursa,açın 90 dakika mustafayı izleyin neler yapmış.

beyler bu akşam değil bu adam hep böyle.gs de oynıcak kalitede değil.fiziği güçlü olmasa sokaktan geçen bir adamdan farkı yok.çıkıyor bir iki gol atıyor göz boyuyor.adam tutma yok pres yok top kontrolü yok pas becerisi hiç yok.ee bedava adam bu kadar olur.

Bu adamı izledikçe ben neden futbolcu olamadım diye dövünüyorum.Bülent'in bize son kazığı.

bu adam bizde ilk 11 oynayacak topçu değil

hemde yaklaşık 30 35 maç oynadı

topu her ayağına alışında nası bi gariplik yapacak diye bekliyorum

hep pas hatası yapıyo

gitsin demiyorum ama yedek olmalı tabi yerine daha iyisi alınarak...

Geri
Üst Alt