#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Yalancı koşularını kimse yemez top kapmaz adama basmaz kapasitesi bu kadar ama bir adamı bozmak için kapasiteye gerek yok ki

Alindigi ilk gun dedim "Sarp bu takimda oynuyorsa isimiz yas" malesef ZTK elendik bugunde avrupa'da elendik.Hayirlisi bakalim

Adam tam bir facia ya. Yemin ediyorum deli oluyorum bunu izlerken. Önünden geçen topa da dokunmuyor ya nedense.

Bugün çok güzel gezdi topla giden madridlilerin yanından.

10 numara eskort ama 0 numara topçuydu bu akşam.

bıktım artık anadolu takımından gelip de 5 maç oynayınca kendini kral sanan topçudan.iyiki iki övdük anında rezalet oynamaya başlaman mı lazımdı ???

Mustafa'yı eleştiremem. Her maç terinin son damlasına kadar mücadele ediyor, kapasitesini sonuna kadar zorluyor. Ancak adamın kapasitesi bu kadar işte. Sadece "Mustafa bu takımda oynamak için yeterli mi?" diye sorgularım. Bana kalırsa sezon başından beri olduğu gibi bu takımın banko oyuncularından biri olamaz, olmamalı. Mücadelesine, Galatasaray sevgisine, hırsına saygım sonsuz. Ancak Mustafa mental yönden yeterli değil bir kere. Antalya maçında yediğimiz ikinci golde Necati'yi savunuşu, Atletico maçında defanstan seken topta topu kontrol etmemesi... Bunlar bunu açıkca gösteriyor zaten. Ayrıca fark etmişsinizdir belki, kendine güvenmiyor. Top bana gelmesin, hata yapmıyım da kime giderse gitsin havasında. Top bizdeyken rakip oyuncuların arkasına saklanıyor, müsait durumdayken de elleriyle arkadaşlarını işaret ediyor sürekli. Bu bizim orta sahamızdaki pas seçeneklerini ciddi ölçüde azaltıyor ve oyunun bu bölümlerinde bizi bir kişi eksik bırakıyor.

Ah be Mustafa keşke haksız çıkarsaydın beni. Mental eksikliği gün geçtikçe daha fazla göze çarpıyor. Bri iki maç dinlenme zamanı geldi.

Büyük Kaptan Bülent'in giderayak bize kazığı adeta Sarp.Çok yeteneksiz ve beceriksiz futbolu 10 metrelik alanda oynayan asla Galatasarayımın direkt oyuncusu olamayacak bir futbolcu.Bugün sadece beni değil stadda çok kişiyi çileden çıkardı ne mücadele etti ne bir top kazandı ne de ayağındaki topu olumlu kullandı.Tek bildiği topu alır almaz ya yanındaki adama yan pas yapmak ya da Keita'ya verip sorumluluktan kaçmak.Maçın içinde zaman zaman dalıp gidiyor maçtan kopuyor olduğu yerde sabit kalıp maçı izliyor ya defalarca şahit oldum buna Rijkaard nasıl olurda Sarp'ı her maç banko oynatır ve vazgeçemediği adamlardan biri olarak kabul eder anlamak mümkün değil.

en şakşaklandığı zamanda da şimdikinden farkı yoktu oynadığının...GS ın direkt oyuncusu olamayacağının bu kadar geç anlaşılmasını (çok tuttuğum FR da anlamıştır diye umuyorum ARTIK!) hayretler içinde izledim...neill ın defans sorununu bir çırpıda hallettiği gibi orta sahamızı diriltecek ernst-emre b. gibi gerçek bir orta saha oyuncusunun alınması yaz transfer dönemindeki en büyük (bütçe sınırlı ise tek) beklentimdir.barış ve sarp kalacaklarsa da en fazla 3-4. seçenek olmalılar.

Sene başında övüp de şimdi böyle futbolcuymuş diyen taraftara hastayım.Hep yeteneksiz diyenlerde verdiği emekleri göz önüne alsın.İlk yarı neredeyse her maçta takımdaki en iyi 3 isimden biriydi.

Sene başında övüp de şimdi böyle futbolcuymuş diyen taraftara hastayım.Hep yeteneksiz diyenlerde verdiği emekleri göz önüne alsın.İlk yarı neredeyse her maçta takımdaki en iyi 3 isimden biriydi.

bana göre değildi.

koyunun olmadığı yerdeki abdurrahman çelebi den öteye gitmesi baştan mümkün olmayan bir futbolcu...iyi niyetle yaptığı mücadele ve sağladığı katkıyı inkar etmiyorum,ama daha iyileri olmalı mevkiisinde,diğer mevkilerde olduğu gibi.

Sonunda seni ilk 11'de görmedim ya uzun zamandır ilk defa keyifle maç izledim bi Sarp

Azcik da bana Serkan Aykutu andiriyor, degisik pozisyon ama Avrupa maclarinda ikiside cok zayif lar, ama lige yeter ler.

Kötü olan, Topal lan yaptigi is, avrupada bircok futbolcu tek basina yapiyor

en şakşaklandığı zamanda da şimdikinden farkı yoktu oynadığının...GS ın direkt oyuncusu olamayacağının bu kadar geç anlaşılmasını (çok tuttuğum FR da anlamıştır diye umuyorum ARTIK!) hayretler içinde izledim...neill ın defans sorununu bir çırpıda hallettiği gibi orta sahamızı diriltecek ernst-emre b. gibi gerçek bir orta saha oyuncusunun alınması yaz transfer dönemindeki en büyük (bütçe sınırlı ise tek) beklentimdir.barış ve sarp kalacaklarsa da en fazla 3-4. seçenek olmalılar.

kesinlikle katıldığım ,cuk idiye oturan bir yorum ,en cok övüldüğü dönemde bile son derece yetersiz , önlibero olmasına rağmen rakibe basıp bir top bile kapamayan,kendine atılmak istenen paslardan bile kacan yada eliyle başkasını gösterip ona atın diyen bir oyuncudur..

tamam yetenekleri kısıtlı olabilir ama sahte koşularla rakibe eskortluk etmesi nedir ,kesinlikle bülent akın bundan cok ama cok daha iyi bir önlibero idi adam en azından iyi bir markajcı idi mustafa sarp ise markajcı olarak elanonun ,ardanın bile gerisinde bir oyuncu.. bütün dileğim bir daha ilk 11 e falan alınmasın keza 10 kişi oynamakdan bitik bir orta saha ile rakibe teslim olmakdan gına geldi...

kesinlikle katıldığım ,cuk idiye oturan bir yorum ,en cok övüldüğü dönemde bile son derece yetersiz , önlibero olmasına rağmen rakibe basıp bir top bile kapamayan,kendine atılmak istenen paslardan bile kacan yada eliyle başkasını gösterip ona atın diyen bir oyuncudur..

tamam yetenekleri kısıtlı olabilir ama sahte koşularla rakibe eskortluk etmesi nedir ,kesinlikle bülent akın bundan cok ama cok daha iyi bir önlibero idi adam en azından iyi bir markajcı idi mustafa sarp ise markajcı olarak elanonun ,ardanın bile gerisinde bir oyuncu.. bütün dileğim bir daha ilk 11 e falan alınmasın keza 10 kişi oynamakdan bitik bir orta saha ile rakibe teslim olmakdan gına geldi...

En iyi döneminde basıp top kapmayan mı?

Beyler siz hangi maçları izlediniz bilmiyorum,her maç deliler gibi öven bizler değil miydik? Ben hala çok beğeniyorum Ayhan'ı ve Barış'ı izleyeceğime gene Mustafa Sarp derim şu kadroya göre,yeterli mi orasını bende düşünmüyorum ama kadroda ondan kötü oyuncularda var.

En iyi döneminde basıp top kapmayan mı?

Beyler siz hangi maçları izlediniz bilmiyorum,her maç deliler gibi öven bizler değil miydik? Ben hala çok beğeniyorum Ayhan'ı ve Barış'ı izleyeceğime gene Mustafa Sarp derim şu kadroya göre,yeterli mi orasını bende düşünmüyorum ama kadroda ondan kötü oyuncularda var.

yanılma yada iyi zannetme..

şöyleki; mehmet topal sakatlanma sonrası cok formsuz,ayhan cok formsuz, barış zaten hiç denenmemiş orada vede elde bir sürü hucumcu ile sahaya cıkıyoruz ,elanoda o dönem cok kırılan ,hiç bulaşmıyor oyuna, işde o dönemde mustafa sarp sahada,demirbaş, diğer oyunculara göre bariz bir fark gözüküyor ,koşuyor ama güya koşuyor ,o dönemki en cok gol yediğimiz dönem vede bir cok taraftar sarp cok iyi zannediyor evet 1,50 boyunda bir admın yanında 1.60lık birisi cok uzun durur ama bu onun kısa boylu olduğu gerceğini değiştirmez...

Mehmet Topal 'ın sakat olduğu zamanlarda onun mevkisinde oynuyordu ve gayette başarılıydı. Bunu herkesin kabul etmesi lazım. Mehmet Topal 'ın dönmesiyle biraz daha hücumu düşünmesi gerekti ve sıkıntı burada başladı. Allah korusun ama Mehmet Topal bugün sakatlansa Mustafa Sarp o mevkide iyi maçlar çıkarır.

Mustafa Sarpı tartışana kadar bir sürü oyuncu var takımda eğer gerçek mevkisinde oynarsa çok daha başarılı olacaktır.İlk yarı Kewell,Sabri,Arda ve Mustafa takımı sırtlayan isimlerdi.

Nasıl Arda dan forvet oynamasanı bekleyemeyeceğimiz gibi Mustafa Sarp tanda hücumcu ortasa olmasını bekleyemeyiz.Futbol zekası olarak ortasahada Elanodan sonra 2. adamdır.

Sarp iyi bi yedektir, ama Galatasaray gibi bi takımın ortasahasında banko oynayacak kapasitesi yok. Bu sezon, Ayhan sakatlık ve form düşüklüğü yaşamamış olsa, Topal döndükten sonra Sarp ilk 11 yüzü göremezdi. Seneye o bölgeye yapacağımız bi transferin ardından klubenin demirbaşı olur.

Geri
Üst Alt