#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

3 sene öncesine kadar 2.ligde oynayan adamdan hiçbişey beklemeyin.

Top ayağına geldi mi en az 5 saniye düşünüyor, sonra hamlesini yapıyor ve ben bu oyun tarzına çok sinir oluyorum.

Dedik de dinletemedik agalar.

40.sayfaya bakın

mustafa hiçbir zaman süper olmadı sadece kapasitesinin cok üstünde oynuyordu şimdi ise normal oynuyor yeteneği bu kadar

Sezon basinda kral yaptiniz adami, bir laf atiyorduk herkez karsi cikiyordu, yok mücadele ediyor yok hirsi yetermis vs.vs.vs gördük yetiyormus....

dünkü maçın devre arasında istatistikler değerlendirilirken maçın hakemi cüneyt çakır'dan daha az mesafe koştuğu ortaya çıkmış. bu istatistik için hakemi mi kutlasam bu adama mı sövsem bilemedim.çarpmada bir, toplamada sıfır etkisi yapan ve galatasaray'ın orta sahasında sadece takıma bir faydası olmayan koşular yapan kişi.kendisi bursaspor'dan ayrıldıktan sonra, bursaspor şampiyonluğa oynamaya başlamıştır.

bu kadar etkisiz hele ki böylesine bir maçta...

yaaa selçuk kadar olamadı bu adam hayret yaa... ayrıca selçuk denen adam yedek fenerde yedek...

madrid maçında yediğimiz 2. gole bakın.sarp ne yapıyor.reyes üstüne geliyor o kaçıyor.dün 15 sn deki pozisyona bakın.kaleye vursa gol ama adam içeride kim var bakmadan içeriye çeviriyor.Jo indiriyor al at diye ama adamdaki vuruşa bakın.Valla onu beşi bilmem futbol zekası başka bir şey...bence bu adam yeteneksiz...

Hep dedim panik atak futbolcu,biraz baskı yap üzerine yürü top rakipte.Mehmet Topal da sakin ama Çanakkale Dardanel de oynar ancak 1.5 senedir oynadığı ile.Bize sene sonu en az 2 banko 1 yedek 3 orta saha adam yiyen bir defans,en akıllısından bir sağbek lazım.Sabri Bey sadece kanadı boşa çıkarıyor.

Mustafa Sarp'ın şuanki futbolcular içinde orta sahadaki 3'lüden

mutlaka biri olması gerektiğini düşünüyorum.

zerre kadar kızmıyorum ben bu adama

maalesef kapasitesi bu kadar

oda elinden geldiğince mücadele ediyor

selçuğunda kapasitesi belli ama sonuç ortada. fenerin ıslıkladığı adam bizim maçta extra işler yapıyor.

selçuğunda kapasitesi belli ama sonuç ortada. fenerin ıslıkladığı adam bizim maçta extra işler yapıyor.

Extra dedigin sen kendi kalene atıyorsun gol , tamamen bu da basiretsizlik o golde selcuga dek geldi . Mustafa Sarp elinden geldigince oynuyor . O ilk 11'de oynuyorsa demek ki senin o bölgende bir sıkıntı oldugu aşikar . Mustafa Sarp rotasyonda kullanılabilcek bir oyuncudur kesinlikle ilk 11 degil .

Geri
Üst Alt